Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Kundfördelar

Digitalt tryck ger stora möjligheter till personliga val. Samma produkt kan erbjudas till olika leverantörer med unik utformning av layout och färger på häftetiketter, blisterkort, hang tags och ryttare.

Tekniken skapar möjligheter för kreativa lösningar som bidrar till att profilera varumärket och stärka exponeringen av produkten. Vilket också gör att ledtiderna blir kortare, dvs. man får en kortare time-to-market vid lanseringar och kampanjer.

De främsta kundfördelarna

  • Flexibla och variabla tryckmöjligheter
  • Profilerat varumärke
  • Kortare ledtider
  • Optimalt tryckresultat med högre kvalité och upplösning
  • Ökad lönsamhet

Case från verkligheten

Ingen har väl missat Coca Colas kampanj Share a Coke, där de 150 vanligaste pojk- och flicknamnen i olika länder trycktes på flaskorna. Kampanjen blev en succé och för första gången på 10 år ökade Coca Colas försäljning. Man utökade till att även trycka olika budskap och senare uppdaterades kampanjen i Sydafrika, där man tryckte samma sak fast med blindskrift.

Enligt diverse undersökningar och mätningar så bestämmer sig konsumenten inom några sekunder vilken vara han eller hon ska välja. Så det stora slaget står oftast i butiken. För flaskor överlag, blir etiketten oerhört viktig eftersom det är tydligaste sättet att marknadsföra produkten på hyllan. Därför blir det också viktigt att etiketten måste fungera mot innehållets färg och att den framhävs bra trots reflektioner i ljuset.

Vad som avgör kan säkert skilja sig åt. Ibland är det layout, ibland vilken praktiskt information man får och ibland är det vilken förpackning som visar produkten bäst. Det bästa är om alla delar samspelar.

Mer om profilerade etiketter

Design & Prepress

Med fokus på design och profil tar Prepress fram de etiketter som bäst speglar ert varumärke. 

Profilerade etiketter

Etiketten blir en väsentlig del i marknadsföringen där flexibla idéer snabbt ska kunnas lanseras.

Utmaningar

I mötet med kunden får vi värdefull information om vilka behov och utmaningar som finns.

Möjligheter

Digital tryckteknik gör det möjligt att vara kreativ, innovativ och sticka ut med sin etikett.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person tar kontakt med dig. 

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*