, Kundens utmaningar | Vi har lösningarna - Boxon - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Kundens utmaningar

Våra kunders utmaningar blir våra utmaningar och i slutändan lösningar som vi erbjuder. Vi utvecklas tillsammans och det är ni som kund som sätter riktlinjerna för vilka behov vi ska lösa.

I mötet med kunden får vi värdefull information om vilka behov och utmaningar som finns. Många undrar till exempel om det är möjligt att trycka en liten upplaga etiketter med en begränsad budget. 

quote_37x26.png Jag vill trycka en liten upplaga etiketter, men min budget är begränsad. Dessutom gör vi små designjusteringar i etiketterna med tiden, så det lönar sig inte för oss att köpa på oss stora volymer."

Vår lösning: Med digitaltryck kan man trycka mindre kvantiteter utan att det kostar skjortan, det är en av fördelarna med digitaltryck. Många mindre företag, t.ex. bryggerier som är i uppstartsfasen, tjänar mycket på den digital trycktekniken.

Vi har listat några av de vanligaste utmaningarna som vi upplever att våra kunder har och hur vi kan lösa dessa. Kanske känner ni igen er i dessa utmaningar?

"Vi vill göra riktigt snygga etiketter, vi har idén, men inte resurserna att ta fram designen. Vi måste först hitta en byrå som kan hjälpa oss med detta."

Vår lösning: Sedan en tid tillbaka erbjuder vi våra kunder ett etikett- och märkningskoncept med design i fokus. Vi jobbar med formgivningen av den grafiska delen där vår egen grafiska designer tar fram förslag, underlag och färdig design. Med eller utan kundens byrå. På så vis får ni som kund helheten av Boxon.

"Ibland tas beslut kring kampanjer och lanseringar väldigt snabbt, och vi behöver då få en etikettlayout klar på nolltid."

Vår lösning: Kampanjer, nya produkter och nya lösningar måste ibland lanseras snabbt, det vet vi. Digital tryckteknik möjliggör lösningar som kortar vägen från order till levererad etikett. Tryckresultatet blir optimalt och jämn, och skapar också förutsättningar för fler variabla layouter.

"Vid kampanjlanseringar kan vi ibland upptäcka att något behöver ändras i sista minuten. Men samtidigt vill vi ju inte att hela lanseringen förskjuts."

Vår lösning: Då ledtiderna blir kortare har ni som kund möjlighet att göra ändringar in i det sista. Med digitaltryck kan ni vara mycket mer flexibel, och kreativ.

 

"Vi vill göra en sommarkampanj med olika layouter på våra produkter. Måste vi då beställa en upplaga för varje layout?"

Vår lösning: Ni behöver inte trycka en upplaga för varje layout, utan istället beställer ni en upplaga utifrån den kvantitet er verksamhet har behov av, och lämnar en fil med de olika layouterna. Att trycka olika layouter och variabel information, som detta handlar om, är inga som helst problem med digitaltryck. Endast er kreativ sätter begränsningarna, och även där kan vi hjälpa till.

Vill ni veta mer om digital tryckteknik och möjligheterna? Skick en förfrågan här nedan, eller varför inte en fil med ert tryck så provtrycker vi den gratis åt er med vår digitala teknik. Ni får trycket skickat till er inom ett par dagar och kan se, känna och betrakta resultatet.

Mer om profilerade etiketter

Design & Prepress

Med fokus på design och profil tar Prepress fram de etiketter som bäst speglar ert varumärke. 

Profilerade etiketter

Etiketten blir en väsentlig del i marknadsföringen där flexibla idéer snabbt ska kunnas lanseras.

Möjligheter

Digital tryckteknik gör det möjligt att vara kreativ, innovativ och sticka ut med sin etikett.

Kundfördelar

Kreativa lösningar bidrar till att profilera varumärket och stärka exponeringen av produkten.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person tar kontakt med dig. 

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*