Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Kundens utmaningar

Våra kunders utmaningar blir våra utmaningar och i slutändan lösningar som vi erbjuder. Vi utvecklas tillsammans och det är ni som kund som sätter riktlinjerna för vilka behov vi ska lösa.

I mötet med kunden får vi värdefull information om vilka behov och utmaningar som finns. Många undrar till exempel om det är möjligt att trycka en liten upplaga etiketter med en begränsad budget. 

quote_37x26.png Jag vill trycka en liten upplaga etiketter, men min budget är begränsad. Dessutom gör vi små designjusteringar i etiketterna med tiden, så det lönar sig inte för oss att köpa på oss stora volymer."

Vår lösning: Med digitaltryck kan man trycka mindre kvantiteter utan att det kostar skjortan, det är en av fördelarna med digitaltryck. Många mindre företag, t.ex. bryggerier som är i uppstartsfasen, tjänar mycket på den digital trycktekniken.

Vi har listat några av de vanligaste utmaningarna som vi upplever att våra kunder har och hur vi kan lösa dessa. Kanske känner ni igen er i dessa utmaningar?

Läs mer

Mer om profilerade etiketter

Design & Prepress

Med fokus på design och profil tar Prepress fram de etiketter som bäst speglar ert varumärke. 

Profilerade etiketter

Etiketten blir en väsentlig del i marknadsföringen där flexibla idéer snabbt ska kunnas lanseras.

Möjligheter

Digital tryckteknik gör det möjligt att vara kreativ, innovativ och sticka ut med sin etikett.

Kundfördelar

Kreativa lösningar bidrar till att profilera varumärket och stärka exponeringen av produkten.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person tar kontakt med dig. 

*=obligatoriska fält

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*