Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Inlinemärkning

När ni står inför beslutet att helautomatisera er märkning och etikettering står ni också inför en effektivisering av hela produktionen. En effektivisering som kan göra ert företag konkurrenskraftigt, även i ett globalt perspektiv.

Inline är det övergripande begreppet för etikettering och märkning av produkter och emballage under produktion. Man skiljer i huvudsak på två metoder: Print and Apply samt Dispensering.

Print and Apply - Avser etiketter och märkning med möjlighet till variabel utskrift/printning. Skrivarna är kopplade till affärssystemet, lokal PC (PLC) eller till förprogrammerad skrivare.

Dispensering - Avser applicering av redan färdigtryckta och lika etiketter för en produktionsserie.

Boxon är en av de mest kompletta leverantörerna inom Inlinemärkning. Med integrerade märknings- och etikettmaskiner kan vi ge er ett helintegrerat system som märker produkter, förpackningar, emballage och transportpallar i produktionslinjen. Våra kunder finns i flera olika branscher och i väldigt skiftande företag. Inte sällan ingår flera tekniker i en och samma produktionslinje.

Inlinemärkning
Linje
Inlineapplikationer för märkning av kartong i produktion

Var placera märkningen?

Var märkningen eller etiketterna ska sitta bestäms förstås av er verksamhet. Kanske direkt på produkten, eller på burken, locket, flaskan eller kapsylen. Inlinemärkning gör det möjligt att placera trycket i stort sett hur man vill - ovanpå eller på sidan av förpackningen, på fram- eller baksidan av lådan eller runt ett hörn.

Det är i ett tätt samarbete med er som vi skapar de absolut lönsammaste lösningarna. Vi kan peka på många lyckade installationer med bläckstrålemärkning, termotransferskrift, etikettering eller lasermärkning.

Inlineapplikationer för märkning av kartong i produktion

Automatiserade in-lineapplikationer gör etiketteringen snabb och enkel. Kartonger fylls med passande antal primärförpackningar. Därefter försluts kartongen (sekundärförpackningen) och förses, som på bilden, med en etikett som bär på information om innehållet. 

Linje

Har du rätt metod för din märkning?

De ökade kraven, både lagkrav och från återförsäljare, gör att märkningen blir en viktig fråga för tillverkare som vill skydda sin verksamhet från dyra märkningsfel eller oläsliga streckkoder. Det gäller att välja den lösning som passar din applikation bäst.

Tom rad
Tom rad
Linje
loading symbol