, Packning | Optimera er paketering - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Paketering

Paketering är ett kritiskt flöde i många verksamheter, där flexibilitet och optimering är grundläggande parametrar för ökad effektivitet. Genom att producera emballage direkt på plats, integrerat i förpackningsprocessen och vid behov, utökas möjligheterna. 

Kostnadsbesparing och minskad miljöpåverkan

En utmaning som många verksamheter utsätts för är behovet av ett stort varierat antal förpackningslösningar. Produkterna som ska packas kommer i ett flertal format, ibland upp till hundratals. Att integrera produktionen av förpackningarna direkt i er verksamhet bidrar dels till kostnads- och tidsbesparingar, men också till miljövänligare hantering. Bland annat påverkas transport- och lagerkostnader positivt, samtidigt som den negativa inverkan på miljön minskar.

Paketering på plats

Det finns ett antal olika lösningar inom både wellpapp och plast för effektiv paketering på plats för företag med mångsidigt behov av förpackningar. 

Fyllnadsgrad upp till 96%

Med BoxOnDemand kan ni producera de lådor i wellpapp som behövs - exakt när behovet uppstår. Systemet är så pass flexibelt att det går att producera enstaka lådor för sig eller flera i parti, helt anpassat efter era specifika krav.

Lösningen passar bl.a. den snabbt växande e-handeln med möjlighet att öka fyllnadsgraden upp till drygt 96%, jämfört med traditionellt färdigproducerat emballage.  

Skyddande, flexibel och mångsidig lösning

För paketering med plast - påsar, krympfilmning och banderollkrympning - finns ett brett maskinprogram som består av högkvalitativa maskiner med tekniska lösningar och med imponerande prestanda och effektivitet. 

Med filmpackning får ni en skyddande, flexibel och mångsidig lösning som garanterar säkert skydd mot smuts, fukt, damm och skador, samtidigt som ni erhåller en visuell och tilltalande förpackning som slutkunden uppskattar. Maskinerna hanterar enskilda produkter, mindre partier, stora kvantiteter samt flerkomponentsprodukter. Även känsliga produkter kan enkelt förpackas utan att kvalitén skadas. 

Läs mer om våra Automationslösningar

Inlinemärkning

Inlinemärkning innebär en effektivisering av hela produktionen.

Materialhantering

Verktyg och maskiner som underlättar hanteringen av godset.

Mjukvaruintegration

Med informationsöverföring mellan system förhindras och minimeras misstag.

Sortering

Paketering och flöden bör vara så ergonomiska och effektiva som möjligt.

Relaterat innehåll

Sandéns Security Printing AB

Sandéns behövde hjälp med minskad lageryta och flexibla förpackningar.

Förpackningsmaskiner (On-Demand)

Skapa förpackningen på plats direkt i verksamheten.

Packmaskiner

I vårt sortiment finns alla de maskiner som ger en effektivare förpackningskedja.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person tar kontakt med dig. 

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*