Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Boxon Tech

En innovativ partner

Boxon Tech riktar sig främst till fordonsindustrin och erbjuder kostnadseffektiva och miljövänliga förpackningslösningar. Genom noggrann analys av flödeskedjan kombinerat med att utnyttja den formsprutade plasttekniken på ett kreativt sätt, kan vi i samarbete med våra kunder ta fram produktanpassade tråg som används som engångs- eller som returförpackning. Genom att trågen anpassas specifikt för de olika fordonsdetaljerna kan vi öka fyllnadsgraden på varje packad pall och därmed sänka transport-, hantering- och förpackningskostnaderna.

Lösningen består i huvudsak av två delar: effektiva produktanpassade förpackningar och ett helhetsansvar mot kunderna genom ett uppbyggt återvinningssystem. Trågen produceras i ren produktionsmiljö och platsen kan återanvändas via ett uppbyggt återvinningssystem.

Formsprutade förpackningar bidrar till ett miljövänligare flöde

Det är ingen tvekan att alla; företag, organisationer, konsumenter, individer behöver bidra till ett miljövänligare förhållningssätt. Tillvägagångssätten är många och genom att utmana traditionella alternativ öppnas nya möjligheter upp.

Det blir allt viktigare att verksamheters samarbetspartners är innovativa och driver utveckling mot miljömässigt bättre alternativ. Miljö är komplext och vi är alla beroende av att ta ansvar inom vår egen nisch.

MolanderTech

Sedan många år tillbaka har vi ett djupt etablerat partnerskap med MolanderTech. Samarbetet ger kontinuerligt våra kunder vinnande förpackningslösningar genom att implementeras i deras leveranskedja.

molandertech-265-logo.jpg

Vi utmanar förpackningsstandarden

Vi når bortom gränserna när vi vågar utmana och ifrågasätta. Det är också så vi utvecklas. Under de senaste 10 åren har vi utmanat förpackningsstandarden inom bilindustrin i Europa. Med formsprutade tråg skyddas motorkomponenter samtidigt som logistiken effektiviseras i inflödena mot fabrikerna. Genom att ifrågasätta standarden finns det stora besparingar att hämta inom transport, förpackning och hantering.

Med Frame tray konceptet har vi många bra exempel där vi halverat antalet kompletta pallar i flödena. Här tas fullt ansvar genom hela flödeskedjan, från produktion i ren miljö till leverans mot underleverantörer över hela världen.

”Vi levererar innovativ förpackningslösning som gör stor skillnad i Supply chain”

Vi har gått från en nischad idé till att verkligen kunna bli en partner mot de större tillverkarna inom Automotive sektorn. Att ständigt bevisa oss genom att leverera kostnadsbesparingar för våra kunder och därmed skapa de långsiktiga relationerna som gynnar båda partnerna.

Kontakta oss för mer information

Tobias Rasmusson
General Manager

phone-icon.png  +46 (0)70 7187501

mail-icon.png tobias.rasmusson@boxon.com

Christian Dahlstedt
Key Account Manager

phone-icon.png +46 (0)73 3038741

mail-icon.png christian.dahlstedt@boxon.com

Suzana Lena
Customer Support

phone-icon.png +46 (0)72 9680794

mail-icon.png suzana.lena@boxon.com

Tom rad

Läs mer

arbetsprocess-frame-tray

Vår arbetsprocess

Med många års erfarenhet och kunskap kan vi säkerställa rätt lösning genom vår arbetsprocess.

Förpackningslösningar i Frame trays

Emballagelösningar

Våra förpackningslösningar består i Frame trays, Special trays samt lådor och pallar.

miljövänlig-frame-tray-process

Miljövänligt engångssystem

Frame tray systemet baseras på en sluten materialloop.

effektivisering-frame-tray

Stora effektivitetsmöjligheter

Vi kan påvisade betydande besparingar inom logistikflödet, med upptill 50% i transportoptimering.

Tom rad
loading symbol