Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Försäljningsvillkor

Boxon.se drivs av Boxon AB, organisationsnummer 556022-7067. Våra kontaktuppgifter hittar ni här.

Boxon erbjuder ett brett standardsortiment av emballage och etiketter direkt online samt möjlighet att återbeställa kundunika artiklar via inlogg. 

Registrering på Boxon.se

Du kan välja att genomföra ditt köp i inloggat läge eller som gäst. 

Genom att skapa ett konto på boxon.se får du tillgång till din orderhistorik, beställningslistor med sparade produkter, dina adressuppgifter samt eventuella kundunika artiklar och villkor.

Befintliga kunder

För er som handlat hos Boxon förut, antingen via våra tidigare portaler (boxondirect.se eller Mina Sidor) eller via telefon, har möjlighet att återaktivera ert konto. Ange den e-postadress som ni tidigare använt i samband med beställningar och aktivera ditt konto. Du får då tillgång till din tidigare orderhistorik, oavsett vilken kanal du lagt ordern i.

För nya kunder

Om du väljer att handla som gäst i vår webshop registreras din e-postadress i våra system. Alla ordrar du genomför med den e-postadressen kan du alltså få historik på, om du senare skapar ett konto. 

Personuppgifter

Vi lämnar aldrig ut kundens namn, e-postadress eller annan kundinformation till tredje part, såvida det inte krävs för att genomföra leverans. När du skapar ett nytt konto eller handlar som gäst i webshopen, får du frågan om du accepterar Boxons nyhetsbrev. Vi lägger inte in dig i vår e-postlista om du svarar nej, dock finns det en möjlighet att du redan finns i vår utskickslista. Du kan alltid avregistrera dig från ett nyhetsbrev. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Betalning

Boxon samarbetar med Svea Webpay för säker och effektiv betalning. Ni kan välja mellan faktura eller kortbetalning när ni lägger er beställning i vår e-handel.

Fakturabetalning

Om ni väljer att betala med faktura har ni som standard* 15 dagars kredittid från fakturans datum. Vi utför sedvanlig kreditbedömning och efter godkännande genomförs köpet. För att kunna göra en kreditbedömning krävs det att ni anger ert organisationsnummer.

*För kundunika avtal kan andra villkor gälla.

Om kreditbedömningen inte godkänns stoppas ordern i systemet och vi kontaktar er för dialog.

Kortbetalning

Godkända kort är VISA och Mastercard och tillsammans med Svea Webpay och Bambora säkerställer vi att ert köp genomförs tryggt och säkert. Vid betalning med kort skickas ni till en SSL-certifierad sida där ni fyller i era uppgifter och betalningen genomförs. Debitering av ditt betalkort sker direkt.

Observera att vid kortbetalning förbehåller vi oss rätten att efterfakturera eventuella avgifter för miljöavgifter och punktskatt.

Försenad betalning

Vid försenad betalning debiteras en dröjsmålsränta på 2% per månad från fakturans förfallodatum. Eventuella inkassokostnader debiteras separat.

Priser

Alla priser är i svenska kronor, i kassan ser ni alla eventuella avgifter som moms och frakt. Boxon förbehåller sig rätten att justera priser utifrån rådande marknadssituation och valutakursutveckling. Vi arbetar aktivt och kontinuerligt med att minimera prisjusteringar för att ge er som kunder bästa pris. Leveransdagens pris gäller och alla priser är i svenska kronor exklusive moms.

För befintliga kunder kan specifika avtal med Boxon gälla.

Produkterna är Boxons egendom till dess full betalning skett.

Reservation

Vi reserverar oss mot eventuella angivna prisfel, slutörsäljning samt utgående artiklar. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella fel och ni har rätt att avboka er order om ni inte känner er tillfredsställda med vår korrigering.

Minimiorder

Vi tillämpar en gräns för minsta ordervärde på 500 kr.


Ta del av våra frakt- och leveransvillkor här.

loading symbol