OBS! Under vecka 12 kommer vårt lager i Helsingborg hålla stängt för utleveranser då ett nytt lagersystem installeras.
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
OBS! Under vecka 12 kommer vårt lager i Helsingborg hålla stängt för utleveranser då ett nytt lagersystem installeras.
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Köpvillkor

1. Allmänt

Boxon.se drivs av Boxon AB, organisationsnummer 556022-7067. Våra kontaktuppgifter hittar ni här.

2. Hantering av personuppgifter

Vi lämnar inte ut namn, e-postadress eller annan kundinformation till tredje part, såvida det inte krävs för att genomföra leverans. När du skapar ett nytt konto, handlar som gäst i webshopen eller kontaktar oss via ett formulär får du frågan om du accepterar vårt nyhetsbrev. Vi lägger inte in dig i vår e-postlista om du svarar nej, dock finns det en möjlighet att du redan finns i vår utskickslista. Du kan alltid avregistrera dig från ett nyhetsbrev.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

3. Betalning

För säker och effektiv betalning samarbetar vi med Svea Webpay. Vi erbjuder faktura- eller kreditkortsbetalning som betalmetoder. 

3.1 Fakturabetalning

Om ni väljer att betala med faktura har ni som standard* 15 dagars kredittid från fakturans datum. Vi utför sedvanlig kreditbedömning och efter godkännande genomförs köpet. För att kunna göra en kreditbedömning krävs det att ni anger ert organisationsnummer. Om kreditbedömningen inte godkänns är det inte möjligt att genomföra köpet mot faktura. 

*För kundunika avtal kan andra villkor gälla.

3.2 Kortbetalning

Vi godkänner VISA och Mastercard för kreditkortsbetalning och tillsammans med Svea Webpay och Bambora säkerställer vi att ert köp genomförs tryggt och säkert. Vid betalning med kort skickas ni till en SSL-certifierad sida där ni anger era uppgifter och betalningen genomförs. Debitering av ditt betalkort sker direkt.

Observera att vid kortbetalning förbehåller vi oss rätten att efterfakturera eventuella avgifter för miljöavgifter och punktskatt.

3.3 Försenad betalning

Vid försenad betalning debiteras en dröjsmålsränta på 2% per månad från fakturans förfallodatum. Eventuella inkassokostnader debiteras separat.

4. Priser

Alla priser anges i svenska kronor exklusive moms. I kassan tillkommer eventuella avgifter såsom moms, frakt och miljöavgifter. Vi förbehåller oss rätten att justera priser utifrån rådande marknadssituation och valutakursutveckling. Leveransdagens pris är gällande. Produkterna är vår egendom till dess full betalning skett.

För befintliga kunder kan specifika avtal gälla.

5. Reservation

Vi reserverar oss mot eventuella angivna prisfel, slutörsäljning samt utgående artiklar. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella fel och ni har rätt att avbeställa er order om ni inte känner er tillfredsställda med vår korrigering.

6. Minimiorder

Vi tillämpar en gräns för minsta ordervärde på 500 kr.


Läs våra leveransvillkor här.

loading symbol