light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Kunskap

Välkommen till Boxons kunskapssida! Här hittar du artiklar, tips och råd om förpackningar, etiketter, design och logistik. Våra experter delar med sig av innovativa och hållbara lösningar för att underlätta ditt arbete.

Utforska våra guider för praktisk vägledning eller kontakta oss för personlig rådgivning. Hoppas du finner inspiration och värdefull information här!

Linje

Välkommen till Boxons blogg!

Här kan du hitta intressanta artiklar, tips och råd som rör allt inom vårt erbjudande;  från enkla förpackningar och emballage till etiketter, design, konstruktion och logistik. 

Vi är experter på att hitta innovativa och hållbara lösningar inom förpackning och emballage och vi erbjuder ett brett produktsortiment. Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Hoppas du hittar inspiration och nyttig information här på vår blogg!

 

Till bloggen
Linje

Förenkla med hjälp av våra guider

Våra guider är till för att underlätta och ge er vägledning inom våra områden Förpackningar, Etiketter & Spårbarhet och Maskiner & Utrustning. De kan fungera som en hjälpande hand till att hitta ett förpackningskoncept som passar just er, eller bara för att förenkla er vardag t.ex. vid etikettbeställning eller vid val av låda.

 

Till våra guider
Tom rad
loading symbol