light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Säker betalning
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Säker betalning
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi erbjuder
Kundcase
Hållbarhet
Service & Support
Om oss

Förpackningslösningar

Förpackningen har utvecklats till en viktig del av produkten. Med rätt material, design och funktion kan förpackningar skydda produkten, kommunicera varumärket och minska miljöpåverkan. Det skapar nya affärsmöjligheter och förbättrad lönsamhet för våra kunder. 

Komplett sortiment av förpackningar

En bra förpackning förstärker köpupplevelsen. Det gäller för såväl industriföretag som logistikföretag och e-handel. En komplett och genomtänkt förpackning blir en naturlig kontaktyta mellan avsändare och mottagare.

lådor med tryck
Linje
PreviewImage

Profilerat emballage och specialemballage

I vårt standardsortiment har vi allt från arkivlådor till e-handelslådor med smarta funktioner. Ofta finner du den lösning du letar efter här. Efterfrågan på skräddarsydda emballage ökar dock i takt med att modern tryckteknik och utrustning ändras och utvecklas. Idag går det mesta att lösa med kreativitet. Den har vi! 

Boxon kan idag erbjuda marknadens mest omfattande sortiment av standardförpackningar samt profilerat- och specialemballage i anpassade volymer. I kombination med märkningslösningar och automatiserade packningslinjer, utvecklar vi ert förpackningskoncept - helt anpassat efter era unika behov.

 

Läs mer om profilerat emballage
Linje

Bulkhantering 

Många av våra kunder har behov av att transportera och lagra större volymer av olika basmaterial som metallpulver, kemiska komponenter eller insatsvaror till livsmedelsindustrinBoxon erbjuder ett brett sortiment av Big Bags (FIBC). Även här kan vi sätta ihop skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov.  

Tom rad

Läs om några av våra samarbeten

Boxon tog fram folie till Larsviken

Larsviken

Larsviken behövde hjälp med att ta fram ett enhetligt emballage samt flexibel produktmärkning.

Läs mer
Förpackningsmaterial till Baldwin

Baldwin Jimek

Baldwin behövde ett packmaterial som kunde hantera både ett visst tryck och viss väta.

Läs mer
Kundcase Mediq

Mediq

Mediq ville få ett enklare beställningsförfarande, samt fasta leveransdagar för att kunna styra inflödet av förpackningsmaterialet.

Läs mer
Tom rad
loading symbol