light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kundcase
Hållbarhet
Kontakt

Förpackningslösningar

Förpackningen är en viktig del av produkten. Våra innovativa förpackningslösningar är skapade för att möta ditt företags unika behov. Med fokus på kvalitet och hållbarhet levererar vi smarta förpackningslösningar som optimerar din verksamhet och bidrar till en hållbar framtid.

Man vill med en smart förpackningslösning först och främst skydda produkten, men även kommunicera varumärket. Med dagens teknik kan man dessutom integrera teknik för spårbarhet och autentisering. En unik förpackningsdesign som skiljer sig från konkurrenterna kan hjälpa till att skapa en stark position på marknaden.

Våra förpackningar är i största möjliga mån tillverkade av hållbara material. Dessutom är de designade för att:

  • Skydda produkten
  • Stärka ditt varumärke
  • Förbättra användarupplevelsen
  • Integrera teknologier
lådor med tryck
Linje
PreviewImage

Standardemballage

En bra förpackning förstärker köpupplevelsen. Det gäller för såväl industriföretag som logistikföretag och e-handel. En komplett och genomtänkt förpackning blir en naturlig kontaktyta mellan avsändare och mottagare.

I vårt standardsortiment har vi ett komplett sortiment av förpackningar, allt från arkivlådor till e-handelslådor med smarta funktioner.

 

Läs mer
Linje

Customized

Stick ut med specialanpassat emballage!

Vi kan specialdesigna eller skräddarsy din förpackning helt efter dina önskemål. Vi har både tekniken, kreativiteten och kunskapen som krävs. 

I vårt omfattande standardsortiment hittar du troligtvis den förpackningslösning du letar efter, men vill du sticka ut kan du enkelt göra det genom att profilera ditt emballage. Modern tryckteknik och utrustning gör att det mesta går att trycka på.

 

Läs mer
Linje

Bulkhantering 

Många av våra kunder har behov av att transportera och lagra större volymer av olika basmaterial såsom sten, sand, metallpulver, kemiska komponenter eller insatsvaror till livsmedelsindustrin.

Vi erbjuder ett brett sortiment av Big Bags (FIBC) som är tillverkade i polypropylen och är 100 % återvinningsbara.

 

Läs mer
Linje

Optimering 

Varje dag hanteras stora mängder gods och vi vet mycket väl att ett optimalt, effektivt flöde är grundläggande för den dagliga hanteringen. Det är här vår expertkunskap kommer in. Utifrån en behovsanalys, som både tar hänsyn till er situation och vad framtiden förväntas innebära, skapas ett anpassat och effektivt flöde för er verksamhet. 

Optimering kan appliceras på många olika delar - antal leverantörer, inkommande och utgående leveranser, automation, godsmärkning, ergonomi, lagerhantering - ja, listan kan göras lång. 

 

Läs mer
Kontakta oss
Linje
Tom rad
loading symbol