Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Förpackningslösningar

Förpackningen har utvecklats till en strategisk värdeskapare. Med rätt design, material och funktion kan den öka lönsamheten och optimera säkerheten, samt minska miljöpåverkan. För våra kunder kan detta innebära nya affärsmöjligheter.

I takt med att möjligheterna ökar och efterfrågan på kundunikt växer sig allt starkare, har vi under många år utvecklat vårt förpackningserbjudande till att inkludera allt från standardemballage, profilerat emballage, specialemballage och bulkhantering.

Komplett sortiment av förpackningar

Förpackningen kan vara en kritisk kontaktyta mellan er och era kunder. Den kan både förstärka och knyta ihop köpupplevelsen. Oavsett om det är en transportförpackning för ett industriföretag eller en konsumentförpackning som ökar varumärkesupplevelsen i butiken.

Profilerat emballage, specialemballage och bulkhantering

Efterfrågan på kundunikt emballage ökar och i takt med att möjligheterna blir fler genom modern tryckteknik, maskiner som kan trycka mindre upplagor och beskära exakt enligt önskemål, ökar också kreativiteten hos både oss och våra kunder. Idag går det mesta att lösa.

Utifrån denna utveckling kan vi idag erbjuda marknadens bredaste och djupaste sortiment av standardförpackningar, profilerat- och specialemballage samt bulkförpackningar för större volymer. I kombination med etikettlösningar och automatiserade system kan vi framtidssäkra ert förpackningskoncept - helt anpassat efter era unika behov.

Förpackningslösningar för små och stora behov

Profilerat emballage

Förpackningen och den totala köpupplevelsen blir en viktig del i kommunikationen.

Specialemballage

Utifrån en idé tas en unik, kreativ lösning fram som matchar ert behov och tar hänsyn till era krav.

Optimering

Ett optimalt, effektivt flöde är grundläggande för den dagliga hanteringen. 

Bulkhantering

Världen av bulkhantering är lika individuell som de produkter de fylls med. 

Läs om våra projekt med kunderna

Larsviken

Larsviken behövde hjälp med att ta fram ett enhetligt emballage samt flexibel produktmärkning.

Baldwin Jimek

Baldwin behövde ett packmaterial som kunde hantera både ett visst tryck och viss väta.

Mediq

Mediq ville få ett enklare beställningsförfarande, samt fasta leveransdagar för att kunna styra inflödet av förpackningsmaterialet.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person tar kontakt med dig. 

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*