light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi erbjuder
Kundcase
Hållbarhet
Service & Support
Om oss

Etiketter & Spårbarhet

Vi har etikettlösningen för dig!

Med etiketter är möjligheterna att exponera ert varumärke genom hela förpackningsflödet obegränsade. Utnyttja dem smart och kreativt, och ni ökar exponeringen tusenfalt.

En etikett har många funktioner. Utöver en tilltalande design bör den också innehålla intelligent information som skapar logistiska fördelar och gör produkten spårbar. Den bör också vara väl genomtänkt ur ett kostnads- och miljöbelastningsperspektiv.

Vi erbjuder lösningar inom allt från små enkla etiketter till globala helhetslösningar för etiketthantering.

designade etiketter
Linje
PreviewImage

Etiketter

Etiketten är en viktig del av varumärket! Profilera och stärk ditt varumärke genom en unik design till dina förpackningar. Etiketter har olika syften beroende på vilken produkt etiketten är tänkt att sitta på.

Fördelar med att välja oss

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt typ av etikett för ditt företag oavsett vilken bransch du finns i och vilken typ av etikett du behöver. Vi erbjuder alla typer av etiketter, t.ex tvättråd, otryckta etiketter samt designade etiketter i flerfärg. En fördel är att vi dessutom har möjlighet att hjälpa dig hela vägen: från idé och design till produktion.

 

Läs mer
Linje

Spårbarhet

Oavsett vilken bransch du finns inom skapar vi lösningar som gör dina produkter spårbara från tillverkning och beställning, hela vägen via återförsäljare till slutkund. Hela tiden med möjligheten att justera produktinformationen före printstart. 

Du får en snabb, flexibel och hållbar helhetslösning.

 

Läs mer
Linje

Mjukvarulösningar

För att göra det enkelt för dig som kund att beställa och hantera dina etiketter, erbjuder vi smarta mjukvarulösningar. Med dessa kan du som kund skriva ut produktinformation på rätt etikett, vid rätt tidpunkt, i rätt antal och för rätt leverantör.

 

Läs mer
Linje

Etikettskrivare och inlinemärkning

I vårt sortiment hittar du etikettskrivare som är anpassade för de flesta behov och miljöer. Vi kan leverera allt från enskilda skrivare till kompletta system med t.ex. avancerad rapportering till affärssystem.

Vi är en av de mest kompletta leverantörerna inom inlinemärkning. Med integrerade märknings- och etikettmaskiner kan vi ge er ett helintegrerat system som märker produkter, förpackningar, emballage och transportpallar i produktionslinjen.

 

Läs mer
Linje
Tom rad

Kontakta vår specialist 

Erika Wernersson
Category Manager Labelling & Traceability
mail: erika.wernersson@boxon.com

Vi finns här för er

"Vår uppgift är att kunna erbjuda kunden en hållbar och unik etikettlösning,"  säger Erika Wernersson, Category Manager Labelling & Traceability, på Boxon.

Tom rad
Linje
loading symbol