Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Om oss

Boxon är en innovativ affärspartner som erbjuder intelligenta förpackningskoncept med full spårbarhet helt integrerade med våra kunders behov.

Vi analyserar omvärlden, inspirerar till nya idéer och designar snabbt innovativa lösningar som kontinuerligt framtidssäkrar förpackningsflödet från order till leverans. Vårt fokus är främst på företag inom industri-, handels- och logistikbranschen som söker en långsiktig partner.

Med intelligenta förpackningskoncept för era produkter hjälper vi er att öka upplevelsen av ert varumärke, minska klimatavtrycket och stärka era kundrelationer. Leveranserna blir spårbara genom intelligenta systemlösningar för etikett och märkning. För att förbättra er produktivitet, effektivitet och öka lönsamheten erbjuder vi en rad automatiserade lösningar som kan integreras direkt i er affärsprocess.

Boxon finns i Norden, Europa och Asien. Huvudkontoret är i Helsingborg, Sverige. Vår verksamhet involverar ca 260 anställda och vi har en omsättning på ca 1,3 miljarder SEK.

Vår mission

Vi är en innovativ affärspartner som gör förpackningskonceptet till en strategisk värdeskapare.

Våra kontor

Boxon har huvudkontor i Helsingborg samt säljkontor, produktion och lager i Norden, Tyskland, Frankrike och i Shanghai, Kina.

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av kundcase, nyheter, event och annat intressant som händer i Boxon världen. 

Boxon blogg

Läs och följ vår blogg där vi skriver om stort och smått inom Boxon Group samt i vår bransch.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person tar kontakt med dig. 

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*