light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Bulkhantering

Storsäckar eller FIBC (=Flexible Intermediate Bulk Container) är behållare för bulklast som används i många olika branscher. De tillverkas i polypropylen och är 100 % återvinningsbara. Vi kan erbjuda säckarna producerade med enbart ny råvara (Virgin) eller i vissa fall (förutsättningsbaserat) med upp till en 30% inblandning av återvunnen (PCR).

De robusta och praktiska säckarna används i olika industrier såsom livsmedel, läkemedel, bygg, jordbruk och avfallshantering, för att enkelt transportera, lagra och hantera stora mängder material.

Storsäckar är utformade för att klara tung belastning och olika väderförhållanden. Deras effektivitet och hållbarhet har gjort dem till en oumbärlig del av modern industri och miljövänlig hantering av resurser.

Världsomspännande produktionsanläggningar

Vi vill garantera att varje storsäck uppfyller vissa krav inom såväl kvalitet som prestanda. Därför arbetar vi på alla våra produktionsanläggningar i Europa och Asien med toppmoderna teknologier och strikta kvalitetskrav. På våra världsomspännande produktionsanläggningar respekterar vi strikt tillämpningen av våra etiska värden.

Linje

Storsäckar för olika ändamål

Som grundmodell finns standardstorsäckarna för olika produkter som t.ex. sten, sand, pellets och många andra produkter. Storsäckarna kan belastas med 25 till 3 000 kg och konstrueras efter hur den ska användas och i synnerhet efter innehållet.

Det finns flera olika konstruktionstyper som kan kombineras. Vilken upphängning du behöver beror framför allt på den last som du vill transportera i storsäcken samt på ditt hanteringssystem. Topp- och bottenkonstruktionerna anpassas också efter din produkt och ditt system för effektiv påfyllning och tömning.

Exempel på olika Storsäckar/Big Bags:

  • För livsmedel och känsligt gods
  • För farligt gods
  • Antistatiska för att skydda produkt eller person mot elektricitet
  • För demontering av asbest
  • För gödningsmedel, cement och gips
  • PET Big Bags av återvunna PET-flaskor
  • Big bags med upp till 30% inblandning av återvunnen polypropylen.

Självklart hjälper vi dig med råd om hur dina storsäckar ska byggas upp.

Kontakta oss gärna!

 

Kontakta oss
Till webshop
Tom rad
loading symbol