light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kundcase
Hållbarhet
Kontakt

Arvid Nilsson

Arvid Nilsson minskade sin plastanvändning på sina blister med 83% när dessa ändrades.

Med en start år 1918 är Arvid Nilsson en nordisk partner som distribuerar högkvalitativa produkter inom infästning. I över 100 år har de erbjudit innovativa lösningar inom fästelement som skapar ett värde för deras kunder.

Linje

Samarbetet

Arvid Nilsson valde att börja samarbeta med oss redan 2007 då vi kan erbjuda de lösningar inom helhetskonceptet de behöver. I konceptet vi har till dem ingår bland annat blister, ryttare och lagerhållning. Lagerhållning hjälper dem att förkorta sina leveranstider.

Linje

Hållbarhet i fokus

Sedan 2009 har Arvid Nilsson beställt bakkorten till sina blister från oss. För 3 år sedan ville de hitta en lösning för att minska deras plastanvändning för att göra produkten mer hållbar. Det var av stor vikt för dem att ha kvar informationen som fanns på bakkorten och få fram en produkt som kunde förslutas och återförslutas. 

Boxon arbetade fram en lösning tillsammans med kunden där de nya blisterna som tillverkades var gjorda till mesta dels av papper. Dessa blister uppfyllde även de andra kraven kunden hade.

Med hjälp av denna lösning så minskades plastanvändning på deras blister med 83%.

Linje

quote_37x26.png Vi har varit trogna kunder hos Boxon sedan en lång tid tillbaka. Detta då vi behöver en leverantör som kan erbjuda oss en helhetskedja. En fördel är även att vi kan komma med nya projekt och förfrågningar och Boxon erbjuder oss då flera olika lösningar. ” säger Michael Petersson, SCM hos Arvid Nilsson.

quote_37x26.png Vi har ett bra och nära samarbete med Arvid Nilsson vilket gör att vi tillsammans säkerställer att vi uppnår önskemålen de har. Med hjälp av vår service: lagerhållning så kan vi även erbjuda dem korta leveranstider vilket hjälper oss att uppnå deras behov av detta.” säger Madelene Tinebo, Account Manager hos Boxon.

 

Kontakta oss
Läs fler kundcase
Linje
Tom rad
loading symbol