light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Design & Prepress

Med fokus på design och profil hjälper vår Design & Prepress-avdelning ert företag att ta fram de etiketter som bäst speglar ert varumärke. Vi erbjuder unika lösningar inom etikett- och märkningskoncept med design i fokus.

quote_37x26.png  Etikettens design blir allt viktigare. Ofta är etiketten en del av produkten och ska därför ha en hög igenkänningsfaktor.

Vi jobbar med formgivning av den grafiska delen, med eller utan kundens byrå. På så vis kan vi erbjuda hela paketet – från design till leverans av färdiga etiketter. Du som kund slipper leta efter ytterligare en partner för designdelen och resultatet är att vi kan garantera värden i form av sänkta totalkostnader, attraktiva etiketter, intelligent märkning, korta, snabba leveranser och ett affärsdrivande totalkoncept.

Linje
PreviewImage

 

Varför Boxon Design?

Att få det grafiska arbetet utfört av en förpackningsspecialist ger stora fördelar. Då vi har kunskap om den senaste trycktekniken kan du räkna med att din design nyttjar tekniken fullt ut. Vi är väl insatta i material och har alltid fokus på funktion. Vi har lång erfarenhet av olika märkningsregler inom branscher såsom industri, logistik och livsmedel.

quote_37x26.png  Nyttja oss som en resurs att prata etiketter med redan från början, då finns möjligheten att styra upp processerna och få ett mycket bra slutresultat.

Linje

Vi hjälper stora och små företag - med stora och små uppdrag. Ett nytt företag kan behöva hjälp med en design till en produktlansering. Det stora företaget kanske snabbt behöver ett tryckoriginal i enlighet med sin redan befintliga grafiska profil. Det kan också vara det expanderande företaget som vill lyfta sin förpackning till nästa nivå. Ofta finns en idé om hur etiketten ska se ut. Målsättningen är att få ihop alla delar inklusive den viktiga informationen om hur etiketten ska användas för att få en ändamålsenlig slutprodukt.

Exempel på vad vi kan hjälpa er med:

 • Design av etikett – från idé till tryckoriginal
 • Design av wellådor
 • Mockups / Produktbild
 • Bildretuschering
 • Illustrationer
 • Tryckoriginal med variabeldata
 • Tryckteknisk rådgivning
 • Visuell identitet
  • Logotyp
  • Val av typografi
  • Färg och bildmanér
Linje

Hur jobbar vi?

För att uppnå önskat slutresultat är det viktigt med ett bra underlag. Vi börjar med ett möte där vi kartlägger kundens förutsättningar. Vi diskuterar syfte, funktion, varumärkets roll, typ av förpackning, vad ska förpackningen förmedla, konkurrenter, målgrupp, nyckelord och förväntningar. Detta är ett mycket viktigt steg eftersom vi under hela processen stämmer av designen mot detta underlag. När vi har en bra bild av vad som ska göras kan vi ge en offert.

Research

Nästa steg är att ta reda på hur den aktuella branschen ser ut rent grafiskt. Det är viktigt att hitta ett eget uttryck och tydligt särskilja sig från konkurrenter.

Frimärksskiss

Med papper och penna kommer det verkliga idéarbetet igång. Olika layouter ritas upp och vi bestämmer vilka som är värda att arbetas vidare med.

Design

Ett par skarpa förslag ritas upp i Illustrator.

Mockup (produktbild)

Designen retuscheras in på den aktuella förpackningen och ger en naturtrogen bild av slutresultatet. Förslaget skickas till kund och efter eventuella justeringar är designen redo för tryck.

Linje

Med fokus på mervärde för er som kund

Etiketten kan vara en integrerad del i ert affärssystem och dessutom spårbar i ett logistiksystem. Vi levererar tekniska lösningar som förenklar informationslogistiken och datafångsten med produkter som streckkodsläsare, handdatorer och terminaler för trådlös kommunikation. 

Etiketterna som vi producerar utgår helt utifrån marknadens krav och behov - oavsett om det handlar om produktmärkningsetiketter, självhäftande etiketter, hängetiketter, viketiketter, ryttare, kartongetiketter, hyllkantsetiketter eller palletiketter.

 

Läs mer om Etiketter med tryck
Tom rad
loading symbol