Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Design & Prepress

Med fokus på design och profil hjälper vår prepressavdelning ert företag att ta fram de etiketter som bäst speglar ert varumärke. Designavdelningen är en central funktion mellan våra säljare och er som kund. För att få det önskade slutresultatet är det viktigt med ett bra underlag, som antingen ni som kund tar fram eller vi hjälper till med.

quote_37x26.png  Etikettens design blir allt viktigare. Allt som oftast är etiketten en del av produkten och ska därför ha en stor igenkänningsfaktor.

 

Från idé till verklighet

Ofta finns en idé om hur etiketten ska se ut. Målsättningen är att få ihop alla delar inklusive den viktiga informationen om hur etiketten ska användas för att få en ändamålsenlig slutprodukt.

Vi har stor erfarenhet av att översätta ett alster, som en kund använder, till rätt layout och färg. Det kan handla om att separera färger istället för att blanda färger.

Det är den visuella upplevelsen för ögat som bestämmer slutresultatet. Det är därför det är så viktigt att Boxons designavdelning kommer in så tidigt som möjligt i processen.

Med fokus på mervärde för er som kund

Det är etiketten som bär er varumärkesprofil och er varumärkesinformation. Utnyttja oss som en resurs att prata etiketter med redan från början, då finns möjligheten att styra upp processerna till ett mycket bra slutresultat.

Etiketten kan vara en integrerad del i ert affärssystem och dessutom spårbar i ett logistiksystem. Boxon levererar tekniska lösningar som förenklar informationslogistiken och datafångsten med produkter som streckkodsläsare, handdatorer och terminaler för trådlös kommunikation. 

Etiketter som tål att exponeras

Etiketterna som vi producerar utgår helt utifrån marknadens krav och behov - oavsett om det handlar om produktmärkningsetiketter, självhäftande etiketter, hängetiketter, viketiketter, ryttare, kartongetiketter, hyllkantsetiketter eller palletiketter.

Relaterat

Profilerade etiketter

Etiketten blir en väsentlig del i marknadsföringen där flexibla idéer snabbt ska kunnas lanseras.

Etikettproduktion

I etikettproduktionen lyfter vi fram varumärken varje dag. Här trycker vi alla typer av etiketter.

Produktmärkning

Från enskilda printrar till kompletta system med t.ex. avancerad rapportering till affärssystem.

Globalt etikettsystem

Med vårt globala etikettsystem Tracy får ni total kontroll på era etiketter och märkning.

Checklista bryggerietiketter

När det gäller bryggerietiketter är en viktig aspekt vilket material ytan har som etiketten ska sitta på. Ta del av checklistan för bryggerietiketter och få svar på vad du ska tänka på vid framtagning av en flasketikett.

Ladda ner och skriv ut vår checklista för etiketter, det är en bra hjälp att ha nära. Vi hjälper dig givetvis att se till att hitta den etikett som passar perfekt för ändamålet.

Ladda ner guiden här.

form-bryggerietiketter.jpg