light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Vi har etiketten för dig

Med ett stort utbud av olika etiketter, tekniker, material och effekter kan vi hjälpa dig att addera värde till ditt varumärke eller skapa smarta etiketter som hjälper dig att förmedla viktig information genom hela transportkedjan.

Med vår gedigna kunskap och långa erfarenhet inom etiketter, samt med vår egen etikettproduktion, lovar vi dig hög kvalitet på service och slutprodukt.

Varför välja oss som etikettleverantör?

  • Vi har ett brett sortiment av etiketter och lösningar
  • Vi levererar etiketter av hög kvalité från eget tryckeri
  • Vi hjälper dig att addera värde till ditt varumärke
  • Vi är med hela vägen -  från idé och design till produktion.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Era utmaningar blir våra utmaningar och i slutändan lösningar som vi erbjuder. Vi utvecklas tillsammans och det är ni som kund som sätter riktlinjerna för vilka behov vi ska lösa. I mötet med er får vi värdefull information om vilka behov och utmaningar som finns. Vi är experter på etiketter - låt oss hjälpa er!

 

Kontakta oss
Linje

Vilken typ av etikett behöver du?

Oavsett vilken bransch ditt företag tillhör så har vi rätt etikett för dig. Vi erbjuder en mängd olika typer av etiketter, allt från tvättråd, ryttare, textiletiketter och otryckta etiketter till designade etiketter i flerfärg.

Med vår kunskap kan vi hjälpa dig hitta den rätta etiketten för ditt företag.

 

Läs mer
Linje

Designa själv eller låt vår Inhouse-avdelning hjälpa dig

Etikettens design blir allt viktigare, ofta är den en del av produkten och skapar hög igenkänningsfaktor för kunden. Med fokus på design och profil kan vår inhouse-avdelning Design & Prepress hjälpa ert företag med att ta fram de etiketter som bäst speglar ert varumärke.

Vi erbjuder även möjligheten att själv designa din egen etikett med hjälp av vårt enkla designverktyg. Välj din typ av etikett, format och ladda upp din logotyp. 

 

Läs mer
Linje

Vi skapar grunden för intelligenta etiketter

I vår egen FSC-certifierade etikettproduktion lyfter vi fram varumärken varje dag och trycker alla typer av etiketter. Allt från tvättråd, otryckta etiketter till varumärkeshöjande etiketter och avancerade skapelser i fyrfärg. 

 

Läs mer
Tom rad
loading symbol