light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Vårt utbud av packmaskiner

Med flera års erfarenhet inom förpackningsmaskiner kan vi hjälpa ditt företag att skapa stationer utrustade med halvautomatiska eller automatiska maskiner. Vi låter era specifika behov styra oss mot den lösning som passar er bäst.

Förenkla och effektivisera med maskiner

Undvik kostsamma och onödiga driftstopp

Bästa möjliga lastsäkring och mindre miljöpåverkan

1 års fri maskinservice vid tecknande av 2 års kontrakt

Linje
Tom rad

En del av våra packmaskiner:

Sträckfilmsmaskiner

I vårt sortiment av sträckfilmsmaskiner hittar du marknadens bredaste program på halv- och helautomatiska sträckfilmsmaskiner för såväl pall som långgodsinslagning. Robotarna underlättar vid sträckfilmning av tungt gods.

Som exklusiv representant till världsledande Robopac i Sverige kan Boxon erbjuda marknadens bredaste sortiment av högteknologiska och effektiva förpackningsmaskiner. Robopac är världsledande inom sträckfilmsteknologin med en produktion på över 5000 maskiner/år, varav 70% exporteras till de viktigaste världsmarknaderna.

 

Kontakta oss
Se maskiner
Linje
Tom rad

Tejpmaskiner

Våra tejp- och förslutningsmaskiner från Robopac är av senaste teknologin och speciellt utvecklade för att göra paketering och förslutning av ditt emballage snabbt och enkelt. 

Maskiner finns med en mängd olika tillval i form av flexibanor, rullbanor och hjul. 

De halvautomatiska och automatiska tejpmaskinerna i 50 serien från Robopac, är utrustade med antingen sidodrivning eller top- och bottendrivning för längre lådor. Samtliga maskiner är utrustade med två st 50 mm högpresterande tejphuvuden. 75 mm finns som tillval.

 

Kontakta oss
Se maskiner
Linje
Tom rad

Bandningsmaskiner

Vi erbjuder bandningsmaskiner till såväl automatiska, fullt integrerade system som manuella lösningar för mindre volymer. 

 

Kontakta oss
Se maskiner
Linje
Tom rad

Krympfilmsmaskiner

I vårt sortiment av krympfilmsmaskiner erbjuder vi vinkelsvetsar för små serier.

 

Kontakta oss
Se maskiner
Linje
Tom rad

Banderolleringsmaskiner

I vårt sortiment av banderolleringsmaskiner erbjuder vi maskiner från ATS som kan användas inom flera områden.

 

Kontakta oss
Se maskiner
Linje
Tom rad
Wellrivare

Wellrivare

Återanvänd wellpapplådor som annars slängs eller körs till återvinning.

Med Envio wellrivare får ni nytt och fräscht packmaterial som ersätter eller kompletterar luftkuddar, packchips, bubbelplast och annat packmaterial. Ett utmärkt sätt för att minska användandet av plast. Bra, billigt och miljövänligt packmaterial med hög stötupptagande förmåga och med stor flexibilitet. Minskar era kostnader för inköp av packmaterial från första dagen.

Maskinerna finns i flera olika storlekar och utföranden (Miljömattor, Miljöstrimlor, Miljöchips).

 

Kontakta oss
Se maskiner
Linje
Tom rad

Lådresare

Automatisk kartongresare med hög kapacitet och lång livstid. Maskinen plockar plana well lådor och öppnar dessa därefter försluts botten med tejp. Maskinen finns tillgänglig i tre versioner Superbox544, 545 samt 645.

 

Kontakta oss
Se maskiner
Linje
Tom rad

Karopack förpackningskuddmaskin

Egen produktion av återvunnet well/papper. Tillverka era egna fyllnadskuddar med hjälp av förpackningsmaskinen Karopack. Inga kostnader för inköp av fyllnads- och dämpningsmaterial.

Genom en stor öppning och en stor behållare matar du in ditt well / pappersavfall. Materialet rivs och överförs till en stor förvaringsbehållare via skruvtransportörer. Förpackningskuddmaskinen drar papper från en rulle, formar papperet till påsar, fyller påsarna med det rivna materialet och förseglar påsarna. Den högkvalitativa, rivtåliga och dammfria förpackningsdynan för transportskydd av dina produkter är klar.

Oavsett vad du väljer – låt oss tillverka förpackningskuddar eller tillverka dem själv – sparar du resurser och gör ett föredömligt bidrag till hållbara förpackningslösningar!

 

Kontakta oss
Tom rad
loading symbol