OBS! Under vecka 12 kommer vårt lager i Helsingborg hålla stängt för utleveranser då ett nytt lagersystem installeras.
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
OBS! Under vecka 12 kommer vårt lager i Helsingborg hålla stängt för utleveranser då ett nytt lagersystem installeras.
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Vårt utbud av packmaskiner

Med flera års erfarenhet inom förpackningsmaskiner kan vi hjälpa ditt företag att bygga helautomatiska förpackningslinjer såväl som enskilda stationer med halvautomatiska eller automatiska maskiner. Det är ditt företags behov som vägleder oss till den lösning som passar er bäst.

Förenkla och effektivisera med maskiner

Undvik kostsamma och onödiga driftstopp

Bästa möjliga lastsäkring och mindre miljöpåverkan

1 års fri maskinservice vid tecknande av 2 års kontrakt

Linje

En del av våra packmaskiner:

Sträckfilmsmaskiner

I vårt sortiment av sträckfilmsmaskiner hittar du marknadens bredaste program på halv- och helautomatiska sträckfilmsmaskiner för såväl pall som långgodsinslagning. Robotarna underlättar vid sträckfilmning av tungt gods.

Som exklusiv representant till världsledande Robopac i Sverige kan Boxon erbjuda marknadens bredaste sortiment av högteknologiska och effektiva förpackningsmaskiner. Robopac är världsledande inom sträckfilmsteknologin med en produktion på över 5000 maskiner/år, varav 70% exporteras till de viktigaste världsmarknaderna.

 

Kontakta oss
Se maskiner
Linje

Förpackningsmaskiner (On-Demand)

Med våra förpackningsmaskiner (On-Demand) skapar man förpackningen på plats direkt i verksamheten. Vi erbjuder både lösningar med wellpapp och plast, allt utifrån behov och krav.

On-Demand lösningar ger ett flexibelt och miljövänligt alternativ mot traditionell förpackning, genom att man endast producerar förpackningar efter aktuellt behov och vid rätt tidpunkt. Lösningen frigör lageryta, minskad lageradministration genom bland annat minskat inventeringsbehov, minskad transportvolym och negativ miljöpåverkan.

Våra maskiner passar till olika förpackningsvolymer, alltifrån liten till stor volym. Vid behov anpassar vi våra lösningar till verksamhetens förpackningsflöde och vid större volymer integrera mot verksamhetens affärssystem.

 

Kontakta oss
Se maskiner
Linje

Tejpmaskiner

Våra tejp- och förslutningsmaskiner från Robopac är av senaste teknologin och speciellt utvecklade för att göra paketering och förslutning av ditt emballage snabbt och enkelt. 

Maskiner finns med en mängd olika tillval i form av flexibanor, rullbanor och hjul. 

De halvautomatiska och automatiska tejpmaskinerna i 50 serien från Robopac, är utrustade med antingen sidodrivning eller top- och bottendrivning för längre lådor. Samtliga maskiner är utrustade med två st 50 mm högpresterande tejphuvuden. 75 mm finns som tillval.

 

Kontakta oss
Se maskiner
Linje

Bandningsmaskiner

Vi erbjuder bandningsmaskiner till såväl automatiska, fullt integrerade system som manuella lösningar för mindre volymer. 

 

Kontakta oss
Se maskiner
Linje

Krympfilm- och banderolleringsmaskiner

I vårt sortiment av krympfilm-och banderolleringsmaskiner erbjuder vi vinkelsvetsar för små serier och banderolleringsmaskiner från ATS som kan användas inom flera områden.

 

 

Kontakta oss
Se maskiner
Linje
Wellrivare

Wellrivare

Återanvänd wellpapplådor som annars slängs eller körs till återvinning.

Med Envio wellrivare får ni nytt och fräscht packmaterial som ersätter eller kompletterar luftkuddar, packchips, bubbelplast och annat packmaterial. Ett utmärkt sätt för att minska användandet av plast. Bra, billigt och miljövänligt packmaterial med hög stötupptagande förmåga och med stor flexibilitet. Minskar era kostnader för inköp av packmaterial från första dagen.

Maskinerna finns i flera olika storlekar och utföranden (Miljömattor, Miljöstrimlor, Miljöchips).

 

Kontakta oss
Se maskiner
Linje

Lådresare

Automatisk kartongresare med hög kapacitet och lång livstid. Maskinen plockar plana well lådor och öppnar dessa därefter försluts botten med tejp. Maskinen finns tillgänglig i tre versioner Superbox544, 545 samt 645.

 

 

Kontakta oss
Se maskiner
Tom rad
Linje

Kontakta vår specialist

Marbe-285.jpg

Anders Marbe
Sales Manager Machines & Equipment
Kontakta Anders

Kontakta gärna vår maskinspecialist Anders Marbe om du har frågor kring vårt maskinsortiment och automatiseringslösningar.

Linje
loading symbol