Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Logistikföretag

Den ökade digitaliseringen med försäljning i flera kanaler och krav på allt kortare leveranstider är några utmaningar som de flesta logistikföretag möter idag. Konsumenterna efterfrågar en allt större valfrihet, både i hur produkten beställs och hur den sedan levereras. På Boxon känner vi logistikbranschens behov på djupet och kan erbjuda intelligenta förpackningskoncept som verkligen gör skillnad i er affärsvärld.

Vårt uppdrag är att hjälpa er att optimera förpackningsflödet och skapa möjligheter för kostnadseffektiva transporter, så ni kan säkerställa enhetliga rutiner. 

Anpassade lösningar som effektiviserar förpackningsflödet

Vi effektiviserar ert förpackningsflöde med kundunik orderplattform, globala leveranser med lokal produktion, och lagerhållning för "Just-in-time"-leveranser. Med en rad anpassade automationslösningar underlättas er verksamhet. 

Vi erbjuder effektiva streckkodslösningar inklusive mjukvara och skapar "inbound" och /eller "outbound"-hubbar med en kombination av mjukvara, printrar, etiketter och supportavtal i en kostnadseffektiv totallösning, där ni kan välja alla delar eller enbart de ni behöver. 

Självklart har vi allt ni behöver på förpackningssidan också. Förpackningskoncepten innehåller kompletta produktlösningar med anpassad design och konstruktion, som säkrar transporterna och den interna hanteringen. 

Relaterat innehåll

Handel

Genom att förstå konsumentens behov kan handelsföretag vinna enorma fördelar.

Industri

Vi vet att det finns både komplexa och specifika utmaningar för olika industrisektorer.

E-handel

Vi erbjuder förpackningskoncept och kompletta produktlösningar med anpassade design och konstruktion.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person tar kontakt med dig. 

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*