light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Logistikföretag

Den ökade digitaliseringen med försäljning i flera kanaler och krav på allt kortare leveranstider är några utmaningar som de flesta logistikföretag möter idag. Konsumenterna efterfrågar en allt större valfrihet, både i hur produkten beställs och hur den sedan levereras. På Boxon känner vi logistikbranschens behov på djupet och kan erbjuda intelligenta förpackningskoncept som verkligen gör skillnad i er affärsvärld.

Vårt uppdrag är att hjälpa er att optimera förpackningsflödet och skapa möjligheter för kostnadseffektiva transporter, så ni kan säkerställa enhetliga rutiner. 

Linje

Anpassade lösningar som effektiviserar förpackningsflödet

Vi effektiviserar ert förpackningsflöde med kundunik orderplattform, globala leveranser med lokal produktion, och lagerhållning för "Just-in-time"-leveranser. 

Vi erbjuder effektiva streckkodslösningar inklusive mjukvara och skapar "inbound" och /eller "outbound"-hubbar med en kombination av mjukvara, printrar, etiketter och supportavtal i en kostnadseffektiv totallösning, där ni kan välja alla delar eller enbart de ni behöver. 

Självklart har vi allt ni behöver på förpackningssidan också. Förpackningskoncepten innehåller kompletta produktlösningar med anpassad design och konstruktion, som säkrar transporterna och den interna hanteringen. 

Linje
Tom rad
Specialemballage inom trä - SDK Logistics

Specialemballage inom trä - SDK Logistics

Samarbetet mellan SDK Logistics och Boxon påbörjades 2013. Boxon kunde erbjuda SDK en helhetslösning när det gällde förpackningsmaterial, allt från snabba leveranser av Boxon standardartiklar till helt unika lösningar till SDKs kunder.

 

Läs hela caset
Tom rad
loading symbol