Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Logistikföretag

Den ökade digitaliseringen med försäljning i flera kanaler och krav på allt kortare leveranstider är några utmaningar som de flesta logistikföretag möter idag. Konsumenterna efterfrågar en allt större valfrihet, både i hur produkten beställs och hur den sedan levereras. På Boxon känner vi logistikbranschens behov på djupet och kan erbjuda intelligenta förpackningskoncept som verkligen gör skillnad i er affärsvärld.

Vårt uppdrag är att hjälpa er att optimera förpackningsflödet och skapa möjligheter för kostnadseffektiva transporter, så ni kan säkerställa enhetliga rutiner. 

Etiketter för logistik
Linje

Anpassade lösningar som effektiviserar förpackningsflödet

Vi effektiviserar ert förpackningsflöde med kundunik orderplattform, globala leveranser med lokal produktion, och lagerhållning för "Just-in-time"-leveranser. Med en rad anpassade automationslösningar underlättas er verksamhet. 

Vi erbjuder effektiva streckkodslösningar inklusive mjukvara och skapar "inbound" och /eller "outbound"-hubbar med en kombination av mjukvara, printrar, etiketter och supportavtal i en kostnadseffektiv totallösning, där ni kan välja alla delar eller enbart de ni behöver. 

Självklart har vi allt ni behöver på förpackningssidan också. Förpackningskoncepten innehåller kompletta produktlösningar med anpassad design och konstruktion, som säkrar transporterna och den interna hanteringen. 

Linje
Tom rad
Specialemballage inom trä - SDK Logistics

Specialemballage inom trä - SDK Logistics

Samarbetet mellan SDK Logistics och Boxon påbörjades 2013. Boxon kunde erbjuda SDK en helhetslösning när det gällde förpackningsmaterial, allt från snabba leveranser av Boxon standardartiklar till helt unika lösningar till SDKs kunder.

Läs hela caset
Tom rad

Relaterat innehåll

Etiketter för kläder

Handel

Genom att förstå konsumentens behov kan handelsföretag vinna enorma fördelar.

Läs mer
Industry segment

Industri

Vi vet att det finns både komplexa och specifika utmaningar för olika industrisektorer.

Läs mer
Ehandelslådor

Koncept inom E-handel

Vi erbjuder förpackningskoncept och kompletta produktlösningar med anpassade design och konstruktion.

Läs mer
Tom rad
loading symbol