light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Maskiner & Utrustning

Vi på Boxon vet att varje företag är unikt.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta tillsammans med våra kunder för att hitta unika lösningar. Att effektivisera packnings- och logistikflödet med hjälp av maskiner leder ofta till både kostnadsbesparingar och ökad konkurrenskraft. Vi är också experter på hur man minskar packsvinn och ökar fyllnadsgraden upp till 96% i förpackningarna, vilket leder till lägre kostnader för er, mindre miljöpåverkan och en gladare planet.

Läs mer nedan om hur vi kan hjälpa er med maskiner och förpackningar.

maskiner och utrustning wellådor
Linje
PreviewImage

Packmaskiner

Paketering är en avgörande process för många verksamheter, där flexibilitet och optimering spelar en central roll för att öka effektiviteten. Genom att tillverka emballage direkt på plats och integrera detta i packningsprocessen efter behov, kan företag uppnå större möjligheter och anpassningsförmåga.

Det finns flera olika lösningar inom både wellpapp och plast för att effektivt hantera paketering på plats, särskilt för företag med varierande förpackningsbehov. Vårt sortiment omfattar alla maskiner som krävs för att skapa en mer effektiv och smidig paketeringskedja.

 

Läs mer
Linje

Service & Support

Att kunna erbjuda våra kunder service & support är en självklarhet för oss. Vårt fokus är alltid på att öka lönsamheten för våra kunder men också att göra vardagen enklare.

Vårt serviceerbjudande syftar till att säkerställa en trygghet för kunder som köper eller hyr maskiner av oss, så att fel och driftstörningar snabbt kan åtgärdas. Dessutom erbjuder vi både hjälp med installationer samt utbildningar för att underlätta driften.

 

Läs mer
Tom rad
loading symbol