Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Prioritet på minimering av skador

Alfa Lavals kärnverksamhet baseras på tre nyckelteknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering. En kontinuerlig produktutveckling är avgörande för att stärka konkurrenskraften. Alfa Lavals produkter säljs i cirka 100 länder som levereras från 20 stora produktionsenheter (12 i Europa, sex i Asien och två i USA) och 70 servicecentra.

Alfa-laval-250.jpg

Kundens utmaningar

Med de många enheterna inom Alfa Laval har en utmaning varit att hålla ihop förpackningssortimentet med en tydlig enhetlighet.

quote_37x26.png  Varje enhet har tidigare skött sina egna beställningar och även designen av förpackningsmaterialet, säger Claus Møller, Global Inköpschef på Alfa Laval.

På så vis har inte varumärket framhävts och det har också resulterat i ett stort antal produkter som levererats från Boxon.

Boxons lösning

Boxon har genomfört behovsanalyser kontinuerligt över befintliga förpackningsmaterial. Prioriterade områden är transportsäkerhet för minimering av skador och reklamationer, samt ett heltäckande rostskyddssortiment.

Dessutom var det viktigt att lösningarna utgick från en gemensam konstruktion och varumärkesprofil som kunde appliceras på de olika marknaderna.

Genom att konsolidera förpackningssortimentet och skapa en global struktur effektiviserar Alfa Laval flödet av förpackningsmaterialet samtidigt som de säkerställer sitt varumärke och enhetliga design.

 

Linje

Ta del av vår guide

Vi förklarar tryckmetoder, tryckfärger, visar kundexempel och ger dig all nyttig information du kan behöva.

Ladda ner guiden här.

Tom rad

Relaterat innehåll

Profilerat emballage

Förpackningen och den totala köpupplevelsen blir en viktig del i kommunikationen.

Läs mer

Optimering

Ett optimalt, effektivt flöde är grundläggande för den dagliga hanteringen. 

Läs mer
Tjänstepaket lagerhållning

Lagerhållning

Idag hjälper Boxon hundratals kunder med att lagerhålla produkter för just-in-time leveranser.

Läs mer
Tom rad
loading symbol