light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi erbjuder
Kundcase
Hållbarhet
Service & Support
Om oss

Prioritet på minimering av skador

Alfa Lavals kärnverksamhet baseras på tre nyckelteknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering. En kontinuerlig produktutveckling är avgörande för att stärka konkurrenskraften. Alfa Lavals produkter säljs i cirka 100 länder som levereras från 20 stora produktionsenheter (12 i Europa, sex i Asien och två i USA) och 70 servicecentra.

Alfa-laval-250.jpg

Kundens utmaningar

Med de många enheterna inom Alfa Laval har en utmaning varit att hålla ihop förpackningssortimentet med en tydlig enhetlighet.

quote_37x26.png  Varje enhet har tidigare skött sina egna beställningar och även designen av förpackningsmaterialet, säger Claus Møller, Global Inköpschef på Alfa Laval.

På så vis har inte varumärket framhävts och det har också resulterat i ett stort antal produkter som levererats från Boxon.

Boxons lösning

Boxon har genomfört behovsanalyser kontinuerligt över befintliga förpackningsmaterial. Prioriterade områden är transportsäkerhet för minimering av skador och reklamationer, samt ett heltäckande rostskyddssortiment.

Dessutom var det viktigt att lösningarna utgick från en gemensam konstruktion och varumärkesprofil som kunde appliceras på de olika marknaderna.

Genom att konsolidera förpackningssortimentet och skapa en global struktur effektiviserar Alfa Laval flödet av förpackningsmaterialet samtidigt som de säkerställer sitt varumärke och enhetliga design.

 

Ta del av vår checklista

Varje applikation kräver sin egen kombination av frontmaterial, färg och häftämne för att fungera. Vår checklista är bra att ha nära till hands.

Ladda ner och skriv ut vår checklista för etiketter, det är en bra hjälp att ha nära. Vi hjälper dig givetvis att se till att hitta den etikett som passar perfekt för ändamålet.

Tom rad

Relaterat emballage

Profilerat emballage

Förpackningen och den totala köpupplevelsen blir en viktig del i kommunikationen.

Läs mer

Optimering

Ett optimalt, effektivt flöde är grundläggande för den dagliga hanteringen. 

Läs mer
Tjänstepaket lagerhållning

Lagerhållning

Idag hjälper Boxon hundratals kunder med att lagerhålla produkter för just-in-time leveranser.

Läs mer
Tom rad
loading symbol