light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Dugges Bryggeri

Genom ett trepartssamarbete löstes Dugges behov av flexibilitet och snabba ledtider.

Tanken att starta ett bryggeri kom redan 2002 och dörrarna öppnades 2005 för Dugges bryggeri i Göteborg. Verksamheten har sedan dess växt större och idag erbjuder de flera smaker på sin dryck och de har även öppnat en restaurang vid namn Pils.

Madelene Tinebo - Boxon AB
Linje

Samarbetet

Vårt samarbete med Dugges inleddes 2019 när de skulle börja göra sin dryck på burk. De var då i behov av en ny leverantör som kunde erbjuda dem burketiketter. Då vi kunde matcha kundens behov så valde de oss som leverantör.

Linje
Dugges bryggeri liggande burkar

Kundens utmaning

En av utmaningarna Dugges hade var att hitta en leverantör som kunde möta deras behov av att arbeta med många olika produkter. Det var även av vikt att kunna matcha deras behov av korta ledtider och snabba förändringar. 

En leverantör som var flexibel och där tilliten fanns var A och O när de gjorde sitt val.

quote_37x26.png Boxon är en mycket bra leverantör åt oss som vi alltid kan lita på. De fixar flexibla lösningar med tajta deadlines och erbjuder bra service varje gång." säger David Lindén, Head Brewer hos Dugges.

Linje

Lösning

För att kunna möta kundens behov av flexibilitet och korta leveranser så har vi och Dugges ett unikt trepartssamarbete. Detta innebär att deras designer samarbetar direkt med Thomas på vår Prepressavdelning när vi tar fram korrektur. Att flera olika funktioner arbetar med tätt samarbete gör att vi kan erbjuda kunden lösningar utefter deras behov vilket förkortar leveranstiderna.

Med flexibiliteten vi erbjuder Dugges behöver vi inte överproducera, vilket hjäper kunden att hålla sin materialåtgång nere.

Dugges bryggeri burkar
Linje

quote_37x26.png Vårt samarbete med Dugges är både lärorikt och roligt. Med deras behov av specialeffekter på etiketter utmanas vi att ta fram nya lösningar vilket både är utvecklande och spännande.” säger Madelene Tinebo, Account Manager hos Boxon.

 

Kontakta oss
Läs fler kundcase
Tom rad
loading symbol