light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Good Guys

Etikettgrupperna förenklade Good Guys beställningsprocess. 

Med en passion och kreativitet inom sin bransch påbörjade Good Guys sin resa redan 2013. 2017 slog de upp portarna till sitt egna bryggeri i centrala Karlstad för att senare samma år öppna sin restaurang – Taproom Good Guys Beer & Pizza.

 

Linje

Utmaning

Good Guys behövde en leverantör som kunde arbeta med snabba ledtider samtidigt som en öppenhet för att lösa nya önskemål med kort varsel behövdes.

När de senare utvecklade sitt erbjudande till att sätta företagsetiketter på sin dryck så behövde de även hjälp med att lösa hur de skulle kunna beställa rätt volym av etiketter.

Samarbetet

Samarbetet mellan Good Guys och Boxon har pågått sedan 2017 där vi under tid har utvecklats tillsammans då kunden har växt och idag har större efterfrågan på etiketter.

Gemensamt har vi arbetat fram en rutin som fungerar för båda parter där kundens behov och önskemål med korta ledtider uppfylls.

quote_37x26.png Vårt samarbete med Boxon har vuxit över tid och vi har tillsammans kunnat hitta lösningar på alla problemställningar. 100% problemfritt” säger Steven Hasselblad från Good Guys.

 

Linje

Boxons lösning

Genom tester tog vi fram en grundetikett till Good Guys som uppfyller deras krav på god kvalité. Bland annat behövdes etiketter som var avtagbara.

För att lösa efterfrågan på företagsetiketter arbetade vi tillsammans fram en lösning med olika etikettgrupper. I grupperna ligger rätt volymer och priser klara, vilket förenklar beställningsprocessen för Good Guys. Inom de olika etikettgrupperna kan man sedan kombinera olika layouts, vilket underlättar vid företagsetiketter då volymen inte är lika hög per enskild layout. 

Linje

quote_37x26.png Vi har ett bra och nära samarbete där vi utvecklas och växer tillsammans. Vid nya idéer så spånar vi på detta tillsammans för att få fram det bästa resultat. Våra ledord har alltid varit att vi ska jobba med öppenhet och ärlighet mot varandra och på så sätt sker inga missförstånd" säger Madelene Tinebo Account Manager Boxon.

quote_37x26.png Bra idéer om hur vi kan utveckla våra produkter eventuellt byta ut allt eftersom tiderna förändrar sig. 
En ros till Thomas på Prepress för hans öga för detaljer och samarbetsvilja. 

En extra stor ros till Madde vår säljare som har varit otroligt hjälpsam, snabb i återkoppling och alltid håller vad hon lovar. En säljare som bryr sig om kunden och alltid kör med raka rör. Väldigt uppskattat!" tillägger Steven Hasselblad. 

 

Kontakta oss
Läs fler kundcase
Tom rad
loading symbol