, Etiketthantering | Märkningssystem Tracy  - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Mjukvarulösningar

Vi förenklar din etiketthantering

För att göra det enkelt för dig som kund att beställa och hantera dina etiketter erbjuder vi smarta mjukvarulösningar. Välj om du vill

 - designa och/eller köpa din etikett hos oss och skriva ut själv

 - använda vår webbaserade molntjänst

 - lämna allt till oss och luta dig tillbaka

Etikettsystemet Tracy 

Tracy består av en molnbaserad orderplattform som kompletteras med etiketter. Lösningen fungerar för alla företag som vill ha total kontroll över sina etiketter och märkning.

quote_37x26.png  Det globala systemet ger våra kunder fullständig kontroll över sina etiketter oberoende av var de själva eller deras tillverkare finns i världen.

Boxon Label Cloud

Fokusera på er verksamhet, oavsett om det är att tillverka åt andra, distribuera varor eller sälja egna produkter, så kan vi hantera behovet kring märkning och spårbarhet. Boxon Label Cloud är en molnlösning där användarna kan utföra sina utskrifter vart man än är i världen.

Med denna tjänst säkerställer man att alla användare har tillgång till samma layouter vilket gör att etikettdesignen alltid kommer vara den samma oavsett vart i världen etiketten skrivs ut.

Mjukvara

BarTender är en av världens mest betrodda programvaror för att skapa och automatisera etiketter, streckkoder, RFID-taggar, plastkort m.m. 

BarTender tillhandahåller oerhört effektiva verktyg för att skapa och designa exempelvis streckkodsetiketter. Detta samt möjligheten till den kraftfulla automatiseringen och övervakningen av hela utskriftsprocessen, gör BarTender mycket värdefull för användaren.