light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kundcase
Hållbarhet
Kontakt

Specialemballage inom trä

SDK Logistics är en dynamisk verksamhet i tillväxt som tillhandahåller all slags verksamhet inom sjötransport, logistik, charter, och betjäning av Nordeuropas kryssningsindustrier.

SDK Logistics är en del av USTC-koncernen och kan med hjälp av ett omfattande globalt nätverk garantera skräddarsydd service, support och rådgivning i enlighet med internationella konventioner. Detta samtidigt som du får det varma bemötande som bara en lokal kontakt kan erbjuda. 

 

SDK_Logistics_CMYK.JPG

Kundens utmaning

Samarbetet mellan SDK Logistics och Boxon påbörjades 2013. Boxon kunde erbjuda SDK en helhetslösning när det gällde förpackningsmaterial, allt från snabba leveranser av Boxon standardartiklar till helt unika lösningar till SDKs kunder.

quote_37x26.png Vi har haft projekt samt pågående leveranser där stora mattrullar skulle fraktas till olika slutanvändare. Stora, tunga och mycket otympliga rullar, säger Mia Erserum på SDK.

Specialemballage inom trä - SDK Logistics
Linje

Boxons lösning

Lösningen i detta fall blev en träpall med snedskurna stoppklossar som gör att mattorna inte längre kan rulla av pallen. En säker transport för att undvika transportskador på godset.

Ett annat exempel på samarbetet är då en av SDKs kunder ska frakta stora och tunga produkter runt om i hela världen. Risken för rost är stor och ytteremballaget har en hel del kravspecifikationer som behöver uppfyllas. Lösningen blev Intercept som är ett rostskydd samt specialbyggda träemballage som är anpassade efter de olika produkterna som ska transporteras.  

Det största projektet som har genomförts var att finna ett tur & returflöde av en lastbärare för stötkänsliga produkter. Det blev ett sambesök från Boxons sälj och produktspecialister där många bra önskemål och krav diskuterades. Några olika prototyper togs sedan fram där vi tillsammans kunde välja den bästa lösningen, sett både ekonomiskt, miljömässigt och funktionsmässigt, dvs det bästa produktskyddet.

Förpackningsmaterial till SDK Logistic

quote_37x26.png Vi är väldigt nöjda med samarbetet!

Boxon är lösningsorienterade och kommer på besök med kort varsel. Boxons representanter både lyssnar och förstår våra behov och vi har en väldigt bra och nära dialog. Snabb återkoppling från både sälj och kundsupport på Boxon vilket vi uppskattar.

En bra samarbetspartner helt enkelt", avslutar Mia Erserum.

 

Kontakta oss
Läs fler kundcase
Linje
loading symbol