light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Säker betalning
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Säker betalning
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi erbjuder
Kundcase
Hållbarhet
Service & Support
Om oss

Globalt Etikettsystem - Tracy

Tracy är en molnbaserad tjänst för utskrift och hantering av etiketter. Tjänsten passar företag med större flöden och behov av total kontroll över sina etiketter och dess information.

quote_37x26.png  Tracy är globalt vilket ger våra kunder fullständig kontroll oberoende av var de själva eller deras producenter befinner sig i världen.

Tracy gör produktionen av etiketter spårbar från beställningstidpunkt och oavsett tillverkningsplats – hela vägen via distributörer till slutkund.

 

Välj mellan att skriva ut själv eller låta oss göra jobbet

  • Med Tracy säkerställer ni att rätt informationen finns på rätt etikett, att läsbarheten på era streckkoder alltid är av bra kvalité, och att de utskrivna etiketterna ser likadana ut oberoende av vart i världen de kommer ifrån.
  • Med Tracy kan ni överlämna er etiketthantering och dess utmaningar helt till oss på Boxon. Vi säkerställer att rätt etikett levereras till rätt mottagare i rätt tid oberoende världsdel.
  • Med Tracys plattform kan man även addera möjligheten att själv skriva ut sina etiketter direkt hos producenten när ledtiderna är korta. 
Linje
PreviewImage

Fördelar med Tracy

  • Sparar tid, sänker kostnader och ökar säkerheten
  • Fullständig spårbarhet från tillverkning och hela vägen via distributörer till slutkund
  • Produkterna förses med korrekt etikett som stärker och säkrar varumärket
  • All data kan uppdateras snabbt och enkelt innan tryckningen påbörjas
  • Korrekt och säker logistikmärkning på flera nivåer – från produktmärkning, innerförpackning, ytterförpackning, pallar och transportenheter.
  • Snabba och säkra inkommande leveranser kräver ingen ommärkning
Tom rad
Linje

Boxon Label Cloud

Låt oss hjälpa er med drift, underhåll och säkerhet så ni kan göra det ni gör bäst! Oavsett om det är att tillverka åt andra, distribuera varor eller sälja egna produkter, så kan vi hantera behovet kring märkning och spårbarhet.

Boxon Label Cloud är en molnlösning där användarna kan utföra sina utskrifter vart man än är i världen. Med denna tjänst kan företag som finns på flera platser i världen, eller har  underleverantörer på annan plats, enkelt använda samma system för utskrift. Man säkerställer därmed att alla användare har tillgång till samma layouter vilket gör att etikettdesignen alltid kommer vara den samma oavsett vart i världen etiketten skrivs ut.

Beställs även etiketterna från Boxon så säkerställer vi att alla etiketter har samma kvalitet, färg och innehåll oavsett var de trycks. Boxon Label Cloud har en mycket kort och smidig startprocedur för nya användare.

Tom rad
Linje
loading symbol