Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Industri

Med lång erfarenhet av tillverkningsindustrin vet vi att det finns både komplexa och specifika utmaningar för olika industrisektorer. Värdekedjan för industriell utrustning blir allt mer global och kännetecknas av en komplicerad logistik, som påverkar både förpackningen och märkningen.

I kombination med hotet från piratkopierade produkter som leder till förlorad försäljning, ökade krav på hållbarhet, digitalisering av olika affärsprocesser och automatisering av lagerfunktioner, innebär det att de flesta industriföretag behöver nya strategier och investera i innovation när det gäller produktutveckling, nya affärsmodeller, varumärkesarbete och hållbarhet. Det är här Boxon kommer in i bilden. 

Förfalskningar ett växande problem

De växande problemen med förfalskade komponenter och produkter samt manipulering och återfyllning av originalprodukter påverkar exempelvis tillförlitligheten hos OEM-tillverkade produkter och bakomliggande varumärken negativt. Därför erbjuder vi en rad intelligenta förpackningskoncept som är skapade för att öka värdet för er och era kunder. 

Läs mer

Läs om våra projekt med kunder inom industri

Alfa Laval

Med de många enheterna inom Alfa Laval var en utmaning att hålla ihop förpackningssortimentet med en tydlig enhetlighet.

Mediq

Mediq ville få ett enklare beställningsförfarande, samt fasta leveransdagar för att kunna styra inflödet av förpackningsmaterialet.

Astra Zeneca

Etikettlayouten hålls enhetlig och densamma på respektive etikett oavsett vilken linje det körs på.

Relaterat innehåll

Läkemedel

Behovet av att skydda produkten från kopiering är viktigt och kräver rätt märkning.

Förpackningslösning för MR-maskin

Med omfattande utvärdering och analys kan Boxon tillhandahålla lämpliga förpackningslösningar för medicinska apparater.

Bulkhantering

Världen av bulkhantering är lika individuell som de produkter de fylls med. 

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person tar kontakt med dig. 

*=obligatoriska fält

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*