light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Industri

Med lång erfarenhet av tillverkningsindustrin vet vi att det finns både komplexa och specifika utmaningar för olika industrisektorer. Värdekedjan för industriell utrustning blir allt mer global och kännetecknas av en komplicerad logistik, som påverkar både förpackningen och märkningen.

I kombination med hotet från piratkopierade produkter som leder till förlorad försäljning, ökade krav på hållbarhet, digitalisering av olika affärsprocesser och automatisering av lagerfunktioner, innebär det att de flesta industriföretag behöver nya strategier och investera i innovation när det gäller produktutveckling, nya affärsmodeller, varumärkesarbete och hållbarhet. Det är här Boxon kommer in i bilden.

Linje

Förfalskningar ett växande problem

De växande problemen med förfalskade komponenter och produkter samt manipulering och återfyllning av originalprodukter påverkar exempelvis tillförlitligheten hos OEM-tillverkade produkter och bakomliggande varumärken negativt. Därför erbjuder vi en rad intelligenta förpackningskoncept som är skapade för att öka värdet för er och era kunder. 

Linje

Förpackningskoncept med kompletta produktlösningar

Våra förpackningskoncept innehåller kompletta produktlösningar, ibland med specifik design och konstruktion, som bland annat säkrar er packnings- och logistikkapacitet. Vi erbjuder olika etikett och märkningslösningar som innebär att ni kan lämna effektiva äkthetsintyg och erbjuda skydd mot manipulering. Dessutom kan de användas för spårbarhet samt minska komplexiteten i leveranskedjan. 

Ert förpackningsflöde kan effektiviseras med kundunik orderplattform, lagerhållning för "Just-in-time"-leveranser, globala leveranser med lokal produktion, och en rad anpassade automationslösningar som underlättar er vardag. 

Linje

Bulkhantering

Med mer än 30 års erfarenhet och en stor internationell kundbas har vi  utvecklat en professionell bulkhantering för många kunder inom industrisektorn. Som europeisk marknadsledare skapar vi nya innovativa förpackningslösningar varje dag, som vi skräddarsyr individuellt för våra kunders behov.

Med stort know-how, professionalism, erfarenhet och global produktion blir vi en pålitlig partner för er transportkedja inom bulkhantering. Stora, tunga volymer som skall transporteras tryggt, säkert och hållbart enligt lagar och regelverk, som ställer enormt höga krav på kvalitet in i minsta specialsydda söm. Det är vad bulkhantering handlar om. 

Tom rad

Kundcase inom industri

Tryckt förpackningsmaterial till Alfa Laval

Alfa Laval

Alfa Laval's utmaning var att hålla ihop förpackningssortimentet med en tydlig enhetlighet.

Läs mer
Kundcase Mediq

Mediq

Mediq ville få ett enklare beställningsförfarande, samt fasta leveransdagar för att kunna styra inflödet av förpackningsmaterialet.

Läs mer
Dugges bryggeri liggande burkar

Dugges bryggeri

Genom ett trepartssamarbete löstes Dugges behov av flexibilitet och snabba ledtider.

Läs mer
Tom rad
loading symbol