Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Kundcase

Det är ni kunder som styr oss i vårt arbete och vi strävar efter långsiktiga affärsrelationer. Det är inte vad vi säger om oss som är viktigt utan det är era ord om oss som är värdefulla. Tag gärna del av våra tidigare projekt här.

Branscher

Förpackningar, Etiketter och Automation är något som de flesta företag kommer i kontakt med, oavsett vilken bransch man tillhör. Ingen bransch är främmande för oss och ingen är för stor eller för liten. De flesta företag vi arbetar med finns dock inom industri-, handel- och logistikbranschen.

Framtidssäkra förpackningsflödet

Allt eftersom företag påverkas av teknologiska, sociala och miljömässiga trender måste vi snabbt anpassa oss till utvecklingen och kommande utmaningar. Idag förändras omvärlden snabbare än någonsin. Digitalisering, globalisering och hållbarhet är bara några exempel på faktorer som ändrar spelreglerna.

Vi sätter stort värde i att utvecklas gemensamt med dig som kund. Vårt erbjudande är designat för att utveckla förpacknings- och märkningslösningar som tillför konkreta värden för dig och din slutkund. Med hjälp av smarta lösningar kan ni snabbt anpassa er verksamhet och möta de förändringar som sker.

Industri

Vi vet att det finns både komplexa och specifika utmaningar för olika industrisektorer.

Handel

Genom att förstå konsumentens behov kan handelsföretag vinna enorma fördelar.

Logistik

Många företag kommer integrera logistikflödet i sina egna verksamheter allt eftersom kraven ökar.

Läs om våra projekt

Här har vi samlat alla våra kundcase.

E-handel

Genom att förstå konsumentens behov kan handelsföretag vinna enorma fördelar.

Läkemedel

Behovet av att skydda produkten från kopiering är viktigt och kräver rätt märkning.