, Baldwin Jimek | Kundreferenser & Case - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Baldwin Jimek

Baldwin Technology Company Inc. är en ledande internationell tillverkare och totalleverantör av processautomatiseringsutrustning och tillhörande förbrukningsvaror. Som leverantör av kompletta lösningar, levererar Baldwin inte bara sina kunder med ny utrustning, men allokerar betydande resurser för att underhåll och service av befintlig utrustning.

case-baldwin-logo.jpg

Förpackningsmaterial till Baldwin

Kundens utmaningar

Baldwin Jimek behövde ett förpackningsmaterial som kunde hantera både ett visst tryck och en viss luftfuktighet. Produkterna skickas över hela världen, med båt och med bil, och utsätts således för både stötar och olika temperaturer. Luftfuktigheten kan också variera.

På deras lager ställs produktlådorna ovanpå varandra och därför är det viktigt att lådorna tål ett visst tryck.

Linje

Boxons lösning

Efter utförliga tester på materialet tillsammans med Boxon kom man fram till ett wellmaterial som klarar alla de krav som ställs.

Förutom wellådor förser Boxon företaget med bubbelplast för att skydda prepackrullarna, tejp, transportetiketter och zippåsar för att packa reservdelar. Man har nyligen också bytt ut etiketter som förut häftades fast med klammer, till 4-färgsetiketter som klarar av att fästa på lådor av pressat trä som används i företaget, något som gjort det effektivare både kostnads- och tidsmässigt.

quote_37x26.png Boxon är duktiga på att komma med förslag och är väldigt proaktiva i att försöka hitta lösningar som i slutändan reducerar våra kostnader." säger Carina Ticak, Supply Chain Professional, Baldwin Jimek AB.

Linje

Boxon och Baldwin Jimek har också ett stort leveranssamarbete där nivåerna stäms av i det avropslager företaget har hos Boxon. På 24 timmar garanteras leverans, något som är oerhört viktigt för Baldwin Jimek då deras produktion kan variera och vara svår att förutse.

Förutom att hjälpa Baldwin Jimek att reducera kostnader har Boxon också gjort andra typer av besparingar och undersökt möjligheterna till optimering och förbättring.

quote_37x26.png Tack vare det intresset och den täta kontakten med Boxon har vårt samarbete stärkts, säger Carina Ticak på Baldwin Jimek.

Tom rad

Relaterat innehåll

Produktmärkning

Från enskilda printrar till kompletta system med t.ex. avancerad rapportering till affärssystem.

Specialemballage

Utifrån en idé tas en unik, kreativ lösning fram som matchar ert behov och tar hänsyn till era krav.

Vårt erbjudande inom tjänster

Relaterade tjänster

Vi täcker alla områden relaterade till en förpacknings- och märkningslösning.

Tom rad