Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Sandéns Security Printing AB

Sandéns Security Printing AB arbetar med grafisk produktion och informationshantering ofta med ett variabelt säkerhetstryck och ett dolt vinnande budskap. De är Skandinaviens största tillverkare av bingo, säkerhetsklassade lotter och telefonkort.

logo-sandens.jpg

Kundens behov

I sina lokaler i Eslöv har Sandéns Security Printing AB sin produktion som sker i stor skala med modern teknik. Tryckeriet har högsta säkerhetsklass vilket innebär att man är godkända för att trycka lotter av högsta vinstklass.

Sandéns förpackningsbehov varierar från dag till dag och man packar alltifrån små telefonkort till större adventskalendrar. Flexibilitet och lyhördhet för sina kunder är Sandéns signum och därav är förpackningsbehovet mycket varierat.

I samband med att man stängde ner ett fristående lager, som använts för förvaring av ett flertal olika wellpapplådor för packning, uppstod en akut situation. 170 pallplatser med wellpapplådor behövde ersättas med en effektivare lösning, då Sandéns saknade eget lagerutrymme i den storleken.

Boxons lösning

Utifrån kundens behov; minskad lageryta, flexibelt förpackningsbehov, varierad åtgång och snabb provpackningsmöjlighet rekommenderades Compack Midi. Compack Midi är en On-Demand-lösning där man producerar wellpapplådor på plats, i exakt rätt mängd och i exakt rätt tid.

Systemet är så pass flexibelt att det går att producera enstaka lådor för sig eller flera i parti, helt anpassat efter verksamhetens specifika krav. Det finns många fördelar med en On-Demand-lösning, som att transport- och lagerkostnader påverkas positivt, samtidigt som den negativa inverkan på miljön minskar.

quote_37x26.png Det bästa har varit att jag får precis rätt låda på en gång och i rätt mängd, säger Christopher Löfvendahl, Logistik, Sandéns Security Printing AB.

I kombination med On-Demand-lösningen har Sandéns valt att använda Boxons tjänst Lagerhållning. Tjänsten går ut på att Boxon lagerhåller förpackningsmaterial, vilket medför minskade kostnader för administration och lager för Sandéns.

Klicka på läs mer för att läsa mer om Boxons lösning.

Läs mer

Relaterat innehåll

Products

Kundunika lösningar och produkter t.ex. skapa förpackningen på plats direkt i verksamheten.

Förpackningslösningar

Ökad lönsamhet och optimerad säkerhet med rätt design, material och funktion.

Lagerhållning

Idag hjälper Boxon hundratals kunder med att lagerhålla produkter för just-in-time leveranser.

Software Support

Om något mot förmodan skulle hända, så skall det kännas tryggt med att få snabb, effektiv och kompetent hjälp.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person tar kontakt med dig. 

*=obligatoriska fält

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*