light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Året som har gått

2023-12-13

2023 går snart mot sitt slut och vi vill passa på att tacka för året som har varit. 

Det har hänt mycket spännande hos oss på Boxon och vi ser redan fram emot nästa år.

Men till dess går vi igenom höjdpunkterna från vårt år - 2023. 

Linje

Sustainability

I januari tilldelades vi Ecovadis Guld för vårt hållbarhetsarbete under 2022. Ecovadis Guld är den näst högsta nivån och det firades på alla våra kontor,

Vi ingick ett avtal med Öresundskraft i februari för att kompensera våra klimatutsläpp.

Under våren tog vi ytterligare steg i vårt hållbarhetsarbete och installerade 2400 kvm solceller på vårt lager i Helsingborg.

Vi har under året haft fyra webinars inom hållbarhet för våra kunder. Vi har under dessa diskuterat allt från förpackningsmaterial till hur vi arbetar med hållbarhet.

Vi tycker det är viktigt att vi tar vårt samhällsansvar och har under året sponsrat: Handboll mot utanförskap, Aktiv Skola och Våld mot kvinnor.

Linje

Innovation

Boxon Oy´s Boxcor® Corrosion Prevention Box vann i januari ett Worldstar Award i kategorin Elektronik.

I maj lanserade vi vår nya grafiska profil som vi arbetat fram under våren. Vi valde att lämna det röda bakom oss och uppdaterade våra färger, stil och även vår logga,

Under augusti släppte vi vår nya tjänst, Design and Total Cost Analysis, där våra experter hjälper våra kunder att optimera sitt förpacknings flöde.

 

Linje

Customer Experience

Vi arbetar hela tiden för att bli bättre och vi har under året fortsatt vårt samarbete med Trustpilot och även gjort vår årliga kundundersökning. Dessa två verktyg hjälper oss att få en öppenhet från våra kunder och vi är glada över att se att vi har ett högt betyg i kundnöjdhet.

Linje

People

Under 2022 fyllde Boxon 90 år och i maj firade vi detta genom att ha en hel helg tillsammans på Falkenberg Strandbad. Boxoniter från världen över samlades och hade två roliga och fullspäckade dagar tillsammans.

Med en lång erfarenhet från vår bransch tillträdde Fredrik Ståhl som ny VD under augusti. Både Fredrik och vi ser fram emot resan framöver för Boxon.

I november vann vårt kontor i Tyskland pris för att vara en av de mest attraktiva arbetsplatserna.  

Linje

Growth

Under hösten växte vi och öppnade vårt första kontor i Thailand där fokus är att erbjuda innovativa och hållbara förpackningslösningar i regionen.

I november tilldelades Boxon A/S det prestigefyllda Börsen Gazelle priset. Priset ges till 1% av företagen i Danmark och vi är så stolta att teamet i Boxon A/S är ett av dem.

Linje

Efter ett fullspäckat 2023 är vi nu redo för 2024. Vi ser fram emot ett lika spännande år och vill tacka er alla för året som varit.

Vi önskar er en god jul och ett gott nytt år! 

 

Tillbaka till nyheter
Tom rad
loading symbol