Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

2022-05-05

Eco-fill – ett hållbart utfyllnadsmaterial

Efterfrågan på hållbart, stötdämpande material för utfyllnad ökar.
Därför har Boxon tagit fram Eco-fill, pappstrimlor gjorda av produktionsspill i 100 % wellpapp, perfekt som utfyllnadsmaterial i dina kartonger. Eco-fill kan användas igen och igen, och återvinns enkelt tillsammans med annan wellpapp. När strimlorna gjort sitt kan du också använda det som till exempel braständare. För dig som vill bygga varumärke med en stark hållbarhetsprofil är Eco-fill perfekt, och dessutom väldigt snyggt att packa i.

Tom rad
Linje

Möt Eco-fills uppfinnare, Björn Jarenbäck

Hållbarhet och innovation går hand i hand på Boxon, och när våra medarbetare kommer med idéer och förslag på förbättringar så lyssnar vi! Björn Jarenbäck jobbar som Account Manager på Indoor Sales. När han såg att många kunder frågade efter färdigt utfyllnadsmaterial och att detta saknades i sortimentet tänkte han till:

"Av hållbarhetsskäl hade vi valt att ta bort “frigolitchips” ur produktsortimentet, och det lämnade ett tomrum. Vi behövde alltså något att ersätta det tidigare utfyllnadsmaterialet med, något som var tillverkat av hållbart material och som skulle kunna återanvändas. Där och då föddes idén till Eco-fill by Boxon”, berättar Björn.

Tom rad
Köp Eco-fill
Tillbaka till nyheter
Linje
Tom rad
loading symbol