light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi erbjuder
Kundcase
Hållbarhet
Service & Support
Om oss

2022-11-25

Julkalender till Netthandelsgruppen AS

Inför julen 2022 fick vi möjligheten att skapa en julkalender tillsammans med Netthandelsgruppen AS. Det skapades 24 luckor med totalt 25 produkter där själva kalendern gjordes i wellpapp.

Företaget har tidigare lanserat en mindre och enklare variant av kalender, men ville utöka denna genom att lägga mer fokus på branding. Idén att utveckla en kalender växte fram då fenomenet med julkalendrar har ökat explosionsartat de senaste åren. Företaget såg en lucka på marknaden då de ville erbjuda en kalender med ätbara produkter men som även var sockerfria. 

 

 

Linje
julkalender netthandelsgruppen

Samarbetet mellan Boxon och Netthandelsgruppen AS

Att valet föll på Boxon säger företaget var en självklarhet då de samarbetar med oss sedan tidigare och är nöjda både med företaget samt med vår Account Manager Frank Vee. 

quote_37x26.png Frank är både väldigt behjälplig och enkel att arbeta med, jag kan bara beskriva samarbetet som positivt, säger Matteo Cocito från Netthandelsgruppen”. 

Linje

Boxons lösning

Frank Vee diskuterade ideén med Enda Ström, Packaging Engineer på Boxon. Han tog i sin tur fram en ritning som matchade kundens önskemål och en prototyp gjordes i wellpapp. 

Är du intresserad av en liknande lösning till nästa år, hör av er.

 

Läs mer om Netthandelsgruppen AS
Kontakta oss
PreviewImage
Linje
Tom rad
loading symbol