light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Investering i toppmodern tryckpress

2023-12-12

Boxes & Labels expanderar sin produktkapacitet med BOBST Master M5

Vår etikettproduktion i Borås, Boxes & Labels, har producerat etiketter och erbjudit system-integrerade etikettlösningar sedan -70 talet. Vi satsade tidigt på modern tryckteknik och digitala lösningar och har under åren gjort nödvändiga och smarta investeringar för att leverera optimala lösningar till våra kunder. Nu investerar vi i ytterligare en ny tryckpress, en BOBST Master M5.

 

Tryckpress BOBST Master M5
Linje

Det allra senaste inom tryckteknik

Den senaste strategiska investeringen är en toppmodern BOBST Master M5 med 10 färger. Den kommer från vår långvariga partner, Visutech. Boxes & Labels har tidigare investerat i digitaltryck genom till exempel förvärvet av en HP Indigo från Visutech.

Den nya tryckpressen har en avancerad teknologi för flerskikts-etiketter, LED-förberedelse, laminering och kallfolie, samt Digiflexo med hög automatisering. Detta betydande förvärv ökar inte bara Boxes & Labels produktionskapacitet, utan öppnar också upp för nya marknader. Det positionerar oss att möta ett bredare spektrum av kundbehov.

Investeringen förstärker även ytterligare det starka band som finns mellan Boxes & Labels och Visutech som partners. Det belyser ett gemensamt åtagande att leverera högkvalitativa och innovativa förpacknings- och etikettlösningar till våra kunder. Genom vårt partnerskap med Visutech säkerställs inte bara de teknologiska framstegen, utan även en stabil serviceorganisation med ett rykte av professionellt och snabbt stöd. Detta minimerar driftstopp och garanterar optimal drift för de förvärvade maskinerna hos Boxes & Labels.

Linje
Anders Wulff Visutech, Dennis Artursson Boxes & Labels, Kalle Järnfors Boxes & Labels

quote_37x26.png  Vår investering i BOBST Master M5 10 C markerar en viktig milstolpe för Boxes & Labels. Denna toppmoderna tryckpress förbättrar inte bara våra produktionsmöjligheter utan ger oss också den mångsidighet som krävs för att utforska och utnyttja möjligheter på nya marknader", säger Dennis Artursson, VD för Boxes & Labels.

 

Visutech, en av de ledande leverantörerna på den nordiska marknaden när det gäller digitala produktionslösningar för den grafiska industrin. Grundat 1988, verkar Visutech i Sverige, Norge, Danmark och Finland, med sitt huvudkontor beläget i Göteborg.

 

Tilbaka till nyheter
Tom rad
loading symbol