Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

2022-03-30

Sussan Sandberg väljs in i Boxon Group AB:s styrelse

Sussan Sandberg har onsdagen den 30 mars valts in som ledamot i styrelsen för Boxon Group AB. Sussan har närmare 20 års erfarenhet inom Supply Chain bakom sig, bland annat från koncerner såsom Essity, Göteborgs Kex och OLW.

- Supply Chain och logistik är en vital del av Boxons verksamhet. Tack vare Sussans gedigna erfarenhet och internationella perspektiv kommer hon att tillföra en högre nivå av expertis inom området, säger Boxons styrelseordförande Anders Yllfors.

Sussan är i grunden civilingenjör inom Kemiteknik och började sin karriär som forskare på Svenska träforskningsinstitutet och Akzo Nobel, och gick därefter vidare till Essity. Till vardags arbetar Sussan som Supply Chain Manager och även med hållbarhetsfrågor för Continental, en av världens ledande tillverkare av däck.

- När jag fick frågan om jag ville sitta i Boxons styrelse blev jag uppriktigt nyfiken. Jag såg det som en chans att bidra till Boxons fortsatta resa, både med den specialistbakgrund jag besitter, samt med min kompetens och erfarenhet av att hjälpa och leda företag.

- Vi är övertygade om att Sussans kompetens och förståelse för hela distributionsflödet – från produktion och logistik, till lagerföring och leverantörer – kommer att hjälpa till att bidra till att vi stärker vår position på marknaden. Vi är väldigt nöjda med att ha Sussan ombord i vår styrelse, fortsätter Anders Yllfors. 

loading symbol