light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Skräddarsytt
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Team Rynkeby

2022-11-11

Vi är stolta över att kunna meddela att vi kommer att fortsätta stödja Team Rynkebys viktiga projekt som "Guld-sponsor".

Vi på Boxon arbetar kontinuerligt med hållbarhet och tar vårt miljö- och hälsoansvar på största allvar. Som en del av vårt hållbarhetsarbete vill vi också arbeta för ett mer hållbart samhälle med insatser och engagemang som verkligen gör skillnad. Därför fortsätter vi att vara stolta Guldsponsorer för Team Rynkeby Helsingborg under 2023.

 

Linje

Om Team Rynkeby

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetsprojekt som varje år cyklar till Paris för att samla in pengar till förmån för svårt sjuka barn. I Sverige går alla insamlade medel till Barncancerfonden och de insamlade medel som kommer in via Team Rynkeby Skolloppet går till Barnhjärnfonden.

Första året, 2002, var det 11 cyklister som cyklade. Idag är det 2250 cyklister från: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Färöarna, Island, Tyskland, Schweiz och Belgien som arbetar med att samla in pengar och donationer för att stödja de lokala välgörenhetsorganisationerna.

2022 donerades 111,9 miljoner SEK till organisationer som hjälper svårt sjuka barn.

SE We support - Gold@2x (1).png

Tom rad
Tillbaka till nyheter
Tom rad
loading symbol