light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Global närvaro

Behov av ett allt mer homogent, säkerställt och spårbart flöde ökar i takt med att företagens enheter, leverantörer och kunder finns geografiskt spridda över olika kontinenter. Det gäller alltifrån varumärke, logistik, förpackning, märkning till systemintegration.

Vår historia sträcker sig från ett lokalt sågverk till en global förpackningsaktör. En utveckling som under snart ett sekel har bidragit till att vi idag verkar i 8 länder; Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Frankrike, Thailand och Kina.

 

Tom rad
Linje
PreviewImage

Med vår strategiska närvaro har vi möjlighet att hantera komplexa, globala förpacknings- och märkningsbehov.

Lyssna på vår Sales Director Key Account, Jimmy Björk, när han pratar om hur vi jobbar som ett globalt företag.

Till automotive/bilindustrin, som är en av branscherna vi fokuserar på, har vi tagit fram specifika produkter såsom Frame trays, samt digitala portaler med unikt designat sortiment och lösningar.

Spårbarhet och säker logistikmärkning är vi experter på. Med vår tjänst Tracy– en automatiserad etiketthantering som passar till bolag med geografisk spridd verksamhet i egen regi eller via en underleverantörsstruktur - får ni full kontroll på er märkning.

Förpackningar, Etiketter & Spårbarhet och Maskiner & Utrustning är något som de flesta företag kommer i kontakt med, oavsett vilken bransch man tillhör. Ingen bransch är oss främmande. Ingen är för stor eller för liten. Allt eftersom företag påverkas av teknologiska, sociala och miljömässiga trender måste vi snabbt anpassa oss till utvecklingen och kommande framtida utmaningar.

Vi fokuserar i första hand på kunder inom industri-handels-logistik- och fordonsindustrin som söker en långsiktig affärspartner.

Tom rad
loading symbol