, Etiketter - Tryckteknik - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Tryckteknik

Digitaltryck

I en värld där kundkrav förändras i allt snabbare takt och högre krav ställs på köpupplevelsen blir det också allt viktigare att profilera sitt varumärke. Det gäller att sticka ut med unika produkter, idéer och lösningar!

Den digitala trycktekniken gör det möjligt att kombinera hög kvalitet och lågt pris. Samtidigt får man större flexibilitet att förändra sin layout och de kreativa möjligheterna är större.

Anlita gärna våra grafiska formgivare som hjälper till med design av original.

Linje
Tryckteknik

HP Indigo/HP Indigo 6K

Vi har länge sett fördelarna med digital tryckteknik och de positiva lösningar som detta innebär för oss och våra kunder. Snygg design, säker färgåtervinning och variabelt tryck skapar goda förutsättningar för att ni, våra kunder, skall nå en framgångsrik försäljning av er produkt. Vi har olika produktionsmetoder med optimala lösningar för både existerande och kommande krav. Olika lösningar som genererar stor flexibilitet på exempelvis design och leverans.

Med senaste tekniken från HP Indigo och HP Indigo 6K erbjuder vi tryck av högsta kvalité. Vi samkör flera sorters tryck utan kostsamma omställningar, snabbt, snyggt och helt variabelt.

Tom rad
Linje