light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Säker betalning
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Säker betalning
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi erbjuder
Kundcase
Hållbarhet
Service & Support
Om oss

Specialdesignat emballage

Efterfrågan på specialdesignat eller skräddarsytt emballage ökar i takt med att modern tryckteknik och utrustning ändras och utvecklas. Idag går det mesta att lösa med kreativitet. Den har vi!

Våra specialdesignade lådor är tillverkade med omsorg och precision, och vi kan designa och anpassa dem efter dina specifika behov och önskemål.

 

 

 

Linje

Konstruktion och Design

Utifrån en idé tar våra specialister och förpackningstekniker fram en unik, kreativ lösning som matchar era behov. Vi tar hänsyn till varierande krav såsom spårbarhet, miljövänlighet, hantering, etc. 

Boxon är materialoberoende och vi strävar efter rätt lösning utan materialbegränsningar.

 

Läs mer
Kontakta oss
Linje

FrameTray - Boxon Tech

Boxon Tech erbjuder kostnadseffektiva och miljövänliga förpackningslösningar - Frame Tray. Frame Tray är en innovativ förpackningsstandard inom bilindustrin som öppnar upp för en mycket gynnsam kostnadsoptimering genom hela logistik- och försörjningskedjan.

Genom noggrann analys av flödeskedjan kombinerat med att utnyttja den formsprutade plasttekniken på ett kreativt sätt, kan vi i samarbete med våra kunder ta fram produktanpassade tråg som används som engångs- eller som returförpackning.

 

Läs mer
Frame Tray Boxon Tech
Linje
Tom rad
loading symbol