light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Beck Krymptunnel

Beck's krymptunnel säkerställer utmärkt krympningsresultat. Kärnan i maskiner är ett speciellt styrsystem kombinerat med ett snabbresponderande värmeelement. Genom ett speciellt luftflöde leds uppvärmd luft runt produkten som är packad i filmen och skapar på så vis en krympning. Denna speciella luftflödesteknik utgör grunden för exceptionell energieffektivitet.

Den krympfilmade förpackningen skyddas mot smuts, damm och vatten, förhindrar att produkten glider och ger också den visuellt attraktiva presentationen samt ett stöldskydd.

Alla beck's krymptunnlar förekommer i flera olika storlekar för olika prestandakrav, samt med de mest varierande transportsystemen. Utformningen av förpackningen kan anpassas helt efter kundunika behov, och krymptunnlarna kan integreras i avancerade förpackningsprocesser.

Den energieffektiva och högpresterande driften av krymptunneln tillsammans med en intelligent designad förpackningslösning säkerställer optimerade processer och kostnadseffektivitet. Kontakta oss gärna, vi ger dig gärna råd kring möjligheterna kring beck's krymptunnel.

 

Tom rad
loading symbol