, Sträckfilmsrobotar - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Sträckfilmsrobotar

Sträckfilmsrobot S6

Marknadens mest använda och pålitligaste sträckfilmsrobot. Originalet från Robopac som har utvecklat denna maskintyp under mer än 30 års tid. Flexibel sträckfilmsmaskin som i princip inte har några begränsningar gällande pallstorlekar. Perfekt för sträckfilmning av instabilt gods eftersom pallen inte är i rotation vid infilmningen. Även lämpligt för pallgods över 2000 kg vilket är den övre gränsen för en maskin med vridbord.

 

Sträckfilmsrobot S7

Marknadens mest använda och pålitligaste sträckfilmsrobot S6 har nu ytterligare förfinats och uppgraderats till S7. Originalet från Robopac som har utvecklat denna maskintyp under mer än 30 års tid. Maskinen är konstruerad för att sträckfilma och stabilisera lastpallar med valfri form, storlek och vikt.

 

Sträckfilmsrobot Master Plus 

Enkel och lättskött halvautomatisk sträckfilmsmaskin. Överskådlig kontrollpanel för mycket enkel användning av de nödvändigaste funktionerna.

Flexibel sträckfilmsrobot som är perfekt för sträckfilmning av gods där pallen inte är i rotation vid infilmningen. Även lämpligt för pallgods över 2000 kg vilket är den övre gränsen för en maskin med vridbord.

 

Kontakta oss

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*

Köp, hyr eller leasa

Vissa maskiner säljer vi inte i vår webshop och en del maskiner är tillgängliga för uthyrning. Vi erbjuder dessutom möjligheten till att leasa en maskin. 

 

Just nu erbjuder vi leasing av sträckfilmsmaskiner från 881 SEK/månad.