Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Förpackningskoncept inom E-handel

Vi erbjuder förpackningskoncept och kompletta produktlösningar med anpassade design och konstruktion som t.ex. e-handelspåsar och e-handelslådor. Den gemensamma nämnaren är att de säkrar era transporter mot skador, sänker klimatavtrycken och är optimerade för beställningar online.

Gör era produkter spårbara

Snart kommer konsumenter kräva en transparent värdekedja och spårbara produkter med rätt information som intygar hållbarhet, innehåll och när leverans når sin destination. Med en automatiserad global etiketthantering har er verksamhet total kontroll på era etiketter oavsett var i världen er märkning sker. Några fördelar med vår molnbaserade orderplattform är att ni sparar tid, sänker kostnader och ökar säkerheten.

Ta er e-handel till nästa nivå

I takt med att er e-handel expanderar och ert varumärke stärks, växer vi tillsammans med er och tillgodoser era ökande behov.

Behoven skiljer sig efterhand som en verksamhet expanderar och kraven ökar. Som nystartat företag består behoven till största del av tillgängligt standardsortiment och att hålla nere kostnaderna. Men i takt med att man växer behöver man stärka sitt varumärke, ge kunden en upplevelse redan vid uppackningen och vårda relationen. När verksamheten har full fart blir interna processer allt mer avgörande och utformning av effektiva packstationer och flöden. Som komplement finns olika tjänster som lagerhållning, just-in-time-leveranser och inlogg på vår hemsida för era samlade affärer och transaktioner.

Tillsammans hittar vi produkter, lösningar och tjänster som gör att ni ökar er lönsamhet, på både kort och lång sikt. Oavsett vilken nivå ni befinner er i, ser vi till att erbjuda er rätt produkter, rätt design och rätt tjänster.

Ehandelslådor
Se vårt sortiment inom ehandel
Tom rad

E-handel - vi utvecklas tillsammans

Ikon för e-handel small

Nivå Small

Ni har en mindre, kanske nystartad e-handel, där behovet utgörs av märkning och lättillgängliga och flexibla produkter.

Ikon för e-handel medium

Nivå Medium

Det börjar ta fart och ni vill bygga ert varumärke med unika etiketter och emballage anpassat för er verksamhet.

Ikon för e-handel large

Nivå Large

Er e-handel har expanderat och kräver mer effektiv packning där olika förpacknings- och märkningsmaskiner underlättar.

Ikon för ehandel xl

Nivå X-Large

Verksamheten kräver en stark, stabil partner för förpacknings- och märkningslösningar som säkerställer era behov.

Tom rad
loading symbol