Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Förpackningslösning för medicinsk utrustning

En värdefull medicinsk utrustning innehåller vanligtvis laser, linser och/eller instrument. Utan lämplig förpackning kan enheterna lätt skadas under transport, vilket kan orsaka betydande ekonomiska förluster. Därför är tillförlitliga förpackningar extremt viktigt vid transport av medicintekniska produkter.

Dessutom kan tillverkare utveckla, producera och sälja produkter i olika länder och områden. Således är logistiken mycket komplex och förpackningsreglerna varierar på olika marknader. Som ett resultat ställer det höga krav på standarden hos förpackningsleverantörer. De behöver inte bara säkerställa produkternas säkerhet, utan också analysera varje länk i leveranskedjan för att tillhandahålla kostnadseffektiva förpackningslösningar som hjälper kunderna att förbättra lönsamheten.

Vad kunden ville ha

Förpackningslösning för MR-maskinen

Skyddet på MR-maskinen är en formgjuten plastinjenktion i ett stycke, vilket innebär att den är mycket känslig för nötning och stötar och bör skyddas mycket noggrant under transport. Maskinen levereras till sjukhus med väg- och flygtransporter. Således kommer utrustningen att utsättas för  miljöutmaningar såsom vibrationer, stötar och fukt.

Boxon’s förpackningslösning

Boxon är erfarna inom förpackningsområdet för medicinsk utrustning. Med den stränga och omfattande utvärderingen och analysen kan vi tillhandahålla lämpliga förpackningslösningar för olika medicinska apparater, inklusive CT-scannrar, MR-maskiner, röntgenmaskiner, ultraljudsutrustning samt diagnos- och behandlingsutrustning, och leverera dem säkert till den slutgiltiga destinationen.

Läs mer

Relaterat

Astra Zeneca

Etikettlayouten hålls enhetlig och densamma på respektive etikett oavsett vilken linje det körs på.

Mediq

Mediq ville få ett enklare beställningsförfarande, samt fasta leveransdagar för att kunna styra inflödet av förpackningsmaterialet.

Läkemedel

Behovet av att skydda produkten från kopiering är viktigt och kräver rätt märkning.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person tar kontakt med dig. 

*=obligatoriska fält

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*