light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Webinar - Trender inom hållbarhet

Välkomna till webinarium! 

Boxon vill bjuda in dig och ditt företag till ett online seminarium  där vi presenterar trender inom hållbarhet och cirkulära förpackningslösningar.

Datum: 2/12-2022
Tid: 13.00-13.45 

Vi är experter på att utveckla kundanpassade förpackningslösningar, som kan hjälpa ditt företag att bli mer hållbart och cirkulärt. Det kan vara förpackningar som är gjorda av förnyelsebart eller återvunnet material, som har ett lägre CO2, och som är möjliga att återanvända.

Möjligheterna är många och detta vill vi dela med er.

Vill ni bjuda med en kollega som också skulle kunna vara intresserad av vårt webinarium – var vänlig vidarebefordra inbjudan. 

Linje

Ann-Sofie Gunnarsson, Chief Sustainability Officer

Ann-Sofie kommer att leda seminariet och presentera trender, Boxons långsiktiga hållbarhetsarbete och hur vi som företag tar ett miljömässigt samt socialt ansvar. Ann-Sofie har drivit IKEAs hållbarhetsagenda under 12 års tid och började hos oss på Boxon i somras.

Linje

Adam Sjögren, Manager Packaging Concept Solutions

Under seminariumet kommer vi även ha med oss Adam Sjögren som är ansvarig för att utveckla vårt sortiment av nya hållbara produkter. Adam har lång erfarenhet av vår bransch och har arbetat hos oss på Boxon sedan 2004.

Linje

Registrera dig här

Tom rad
Tom rad
Linje
loading symbol