light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kundcase
Hållbarhet
Kontakt

WorldStar 2023 till Boxon Oy

2023-01-11

Världens bästa förpackningslösningar har återigen tilldelats WorldStar-utmärkelser.

Vi är stolta över att kunna meddela att Boxon Oys förpacknings-/designteam har vunnit det mest prestigefyllda priset inom förpackningsindustrin – ett WorldStar Award i kategorin Elektronik med BoxCor® Corrosion Prevention box.

I denna innovativa uppfinning sprayas rostskyddsmedlet direkt inuti förpackningen, så att metalldelarna som placeras i lådan automatiskt skyddas mot korrosion. Detta betyder att tillbehören inuti lådan inte längre behöver packas separat, till exempel i polyetenpåsar eller pappersomslag. De behöver heller inte skyddas av olja.

Linje

BoxCor® korrosionsskyddsbox

BoxCor®-förpackningen är helt anpassningsbar och ett kundspecifikt tryck kan enkelt adderas. Det går även att designa en innerförpackning till lådan. Vid korrekt förvaring klarar sig skyddet i minst 24 månader.

  • Rostskyddsmedlet är helt giftfritt och säkert att använda. Den innehåller inte nitriter, fosfater eller andra giftiga ämnen.
  • Miljövänlig - tillverkad av monomaterial och kan även användas i andra applikationer.
Linje

Worldstar

Sedan 1970 har World Packaging Organisation arrangerat tävlingen där WorldStar-utmärkelser utdelas till förpackningar från hela världen. WorldStar Competition är ett av de stora evenemangen i World Packaging Organization (WPO) och är den mest framstående globala utmärkelsen inom förpackning.

WordStar illustrerar den ständiga utvecklingen av förpackningsdesign och teknik och skapar en standard av internationell förpackningsexpertis som andra kan lära sig av.

Läs också om vårt ScanStar-utmärkelse.

Linje
Tom rad
Tillbaka till nyheter
loading symbol