Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Vårt utbud av packmaskiner

Med flera års erfarenhet inom förpackningsmaskiner kan vi hjälpa ditt företag att bygga helautomatiska förpackningslinjer såväl som enskilda stationer med halvautomatiska eller automatiska maskiner. Det är ditt företags behov som vägleder oss till den lösning som passar er bäst.

Sträckfilmsmaskiner

I vårt sortiment av sträckfilmsmaskiner hittar du marknadens bredaste program på halv- och helautomatiska sträckfilmsmaskiner för såväl pall som långgodsinslagning. Robotarna underlättar vid sträckfilmning av tungt gods.

Som exklusiv representant till världsledande Robopac i Sverige kan Boxon erbjuda marknadens bredaste sortiment av högteknologiska och effektiva förpackningsmaskiner. Robopac är världsledande inom sträckfilmsteknologin med en produktion på över 5000 maskiner/år, varav 70% exporteras till de viktigaste världsmarknaderna.

Se alla maskiner här eller kontakta oss direkt via formuläret.

Förpackningsmaskiner (On-Demand)

Med våra förpackningsmaskiner (On-Demand) skapar man förpackningen på plats direkt i verksamheten. Vi erbjuder både lösningar med wellpapp och plast, allt utifrån behov och krav.

On-Demand lösningar ger ett flexibelt och miljövänligt alternativ mot traditionell förpackning, genom att man endast producerar förpackningar efter aktuellt behov och vid rätt tidpunkt. Lösningen frigör lageryta, minskad lageradministration genom bland annat minskat inventeringsbehov, minskad transportvolym och negativ miljöpåverkan.

Våra maskiner passar till olika förpackningsvolymer, alltifrån liten till stor volym. Vid behov anpassar vi våra lösningar till verksamhetens förpackningsflöde och vid större volymer integrera mot verksamhetens affärssystem.

Se våra maskiner här eller skicka in en förfrågan direkt via formuläret.

 

Tejpmaskiner

Våra tejp- och förslutningsmaskiner från Robopac är av senaste teknologin och speciellt utvecklade för att göra paketering och förslutning av ditt emballage snabbt och enkelt. 

Maskiner finns med en mängd olika tillval i form av flexibanor, rullbanor och hjul. 

De halvautomatiska och automatiska tejpmaskinerna i 50 serien från Robopac, är utrustade med antingen sidodrivning eller top- och bottendrivning för längre lådor. Samtliga maskiner är utrustade med två st 50 mm högpresterande tejphuvuden. 75 mm finns som tillval.

Se våra tejpmaskiner här eller skicka en förfrågan direkt via formuläret.

 

Bandningsmaskiner

Vi erbjuder bandningsmaskiner till såväl automatiska, fullt integrerade system som manuella lösningar för mindre volymer. 

Se våra bandningsmaskiner här eller skicka en förfrågan direkt via formuläret.

Krympfilm- och banderolleringsmaskiner

I vårt sortiment av krympfilm-och banderolleringsmaskiner erbjuder vi vinkelsvetsar för små serier och banderolleringsmaskiner från ATS som kan användas inom flera områden.

Se våra maskiner här eller skicka in en förfrågan direkt via formuläret.

 

Skicka förfrågan

Vissa maskiner säljer vi inte online och många maskiner är för uthyrning. Skicka oss gärna en förfrågan så återkommer vi till dig snarast möjligt.

general-request-image.jpg

*=Obligatoriska fält

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*