, Bandningsmaskiner - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Bandningsmaskiner

Vi erbjuder bandningsmaskiner till såväl automatiska, fullt integrerade system som manuella lösningar för mindre volymer. 

Våra verktyg och tillbehör är enkla att hantera och passar för lättare gods.

 

Semi-automatiska bandningsmaskiner

Dessa bandningsmaskiner är den mest ekonomiska lösningen för manuell drift. Har du ett kapacitetskrav på låg till medelstor volym då är våra halvautomatiska bandningsmaskiner definitivt ditt bästa val.

 

Helautomatiska bandningsmaskiner

Vi har två serier av helautomatiska bandningsmaskiner för inbyggnad i linje - Mercury Transit och Tauris Transit.

 

Automatiska bandningsmaskiner

Ett omfattande maskinprogram tillhandahålls i denna kategori. Vi erbjuder högpresterande automatiska bandningsmaskiner från ekonomimaskin till innovativa höghastighetsmaskiner i världsklass för smala band.

 

Bandningsmaskiner med sidosvets

Med bandningshuvudet monterat på sidan av maskinen skyddas maskinen från damm och vatten. De är tillämpliga i miljöer där det finns risk för nedfallande partiklar och väta i maskin. Vi erbjuder det mest omfattande utbudet av sidobandningsmaskiner.

 

Bandningsmaskiner för wellpapp och liknande

Boxon erbjuder uppgraderade helautomatiska bandningsmaskiner konstruerade speciellt för wellpapp och liknade industri. Vi har haft våra bandningsmaskiner anslutna till olika ledande märken av konverteringsmaskiner, Flexo, Folder, Gluer och Casemaker. Den stabila prestandan, höga bandhastigheten, det låga underhållskravet och den beprövade tillförlitligheten gör våra maskiner perfekt för olika applikationer.

 

Tryck och media bandningsmaskiner

Boxon erbjuder uppgraderade helautomatiska bandningsmaskiner som är utformade speciellt för tryck och media industrin. De är särskilt lämpliga för bandning av tidningar, magasin, direktreklam etc.

 

Pallbandningsmaskiner

För att ge bästa möjliga lastsäkring av gods på pall under transport och lagring,  erbjuder vi pallbandningsmaskiner för både horisontell och vertikal bandning med marknadens bästa prestanda.

 

Skicka förfrågan

Vissa maskiner säljer vi inte online och många maskiner är för uthyrning. Skicka oss gärna en förfrågan så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*

*=Obligatoriska fält