light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Etiketter med tryck

Design i fokus

Etikettens design blir allt viktigare. Ofta är etiketten en del av produkten och ska därför ha en hög igenkänningsfaktor. Med fokus på design och profil hjälper vår inhouse-avdelning ert företag att ta fram och trycka etiketter som bäst speglar ert varumärke. Vi erbjuder unika lösningar inom etikett- och märkningskoncept med design i fokus.

Vi kan hjälpa dig med design av etikett, illustrationer, visuell identitet och mycket mer.

Linje
Flaska och låda visar tryckmetod och trycktekniker

Personifierat tryck och unik design

Skapa en unik design till varje förpackning. Dra nytta av fördelarna med variabel grafik, text eller koder. Med våra verktyg är möjligheterna obegränsade.

Designa din egen etikett

Vi ger dig möjligheten att designa din egen etikett med vårt enkla designverktyg. Du kan välja bland flera olika typer av etiketter och storlekar som passar för just ditt företag.

 

Olika tryckmetoder
Kontakta oss
Linje

Etikett & Förpackning

En tilltalande förpackning kan göra succé för varumärket, då förpackningen ses mer som en accessoar snarare än bara ett omslutande emballage.

Om slutprodukten dessutom är designad med en etikett som speglar förpackningen, varumärket och den positiva första känslan, får kunden en positiv köpupplevelse som lätt kan spridas.

 

Läs mer
Linje
etiketter med eget tryck

Material och effekter

Vi skapar etiketter i en mängd olika material och med effekter såsom

  • Cold foil - Exklusiv effekt där vi folierar delar av etiketten. Kan tryckas med silver- eller guldfolie.
  • Holografiskt material - Ett högförädlat material som bryter regnbågens alla färger och ger ett unikt utseende till produkten i varje vinkel och ljussättning.
  • Vinetikettsmaterial - De tjocka, kraftigt strukturerade papperskvalitéerna kallas vinetikettsmaterial. Passar till många typer av produkter. Den sträva ytan ger en exklusiv känsla.
  • Laminat - Ger en riktigt skraptålig yta plus en fin effekt. Finns i kvalitéerna blankt, matt och soft touch.
  • Lack - Ger ett extra skydd och en fin effekt. Lacka hela etiketten eller partiellt för att lyfta fram vissa delar. Välj bland flera nivåer av matt och blank. Finns både som printbar och silikonbaserad.
Linje

Hur går det till att ta fram en profilerad etikett? Hör vad vår expert säger.

Efter en första diskussion med kunden tar vi på prepressavdelningen fram ett förslag. I det här läget brukar kunden skicka sin logga till oss och även en grafisk profil om de har en sådan. Allt liknande material underlättar för oss då vår uppgift är att få en känsla för vad varumärket står för och hur vår kund vill att det ska förmedlas vidare till deras kunder.

Kontakt:

Thomas Andersson

Graphic Designer
mail: thomas.andersson@boxon.com

Tom rad
loading symbol