light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Säker betalning
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Säker betalning
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi erbjuder
Kundcase
Hållbarhet
Service & Support
Om oss

Egen produktion av etiketter

I vår egen FSC-certifierade produktion skapas grunden för intelligenta etiketter. Här lyfter vi fram varumärken varje dag och vi trycker alla typer av etiketter.

Med etiketter är möjligheterna att exponera ert varumärke genom hela förpackningsflödet obegränsade. Utnyttja dem smart och kreativt och ni ökar exponeringen tusenfalt.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Se filmen från vår produktion
Linje

Hållbara material

Vill ni ha hjälp med att hitta ett etikettmaterial som både värnar om miljön och höjer er produkt?
 
Vi jobbar dagligen med att hitta nya hållbara alternativ. Tillsammans med våra kunder har vi börjat vår resa genom att successivt byta ut befintliga material till mer miljövänliga.

Förutom att byta ut material behöver vi också se över leveransalternativ samt optimera antal beställningar. Är du intresserad av att höra mer hur vi kan hjälpa er att välja rätt etikettmaterial och hur vi tillsammans kan optimera er beställningar? Hör av er till oss!

 

Kontakta specialist
Linje

Flexibla tryckmöjligheter

Vi ligger tekniskt i framkant och trycker givetvis både traditionellt och digitalt, långa serier och korta. Samtliga etiketter levereras på rulle eller falsade för att enkelt kunna laddas i din printer.

Oavsett vilken produkt er etikett ska sitta på eller vilken miljö den ska vistas i kan vi hitta en lösning. Vår materialkunskap är stor, och tillverkningsmöjligheterna är flexibla. 

Högförädlade etiketter, kartong och hängetiketter, eller etiketter med variabeldata - möjligheterna är stora och produktionen effektiv.

 

Djupdykning i tryckteknik
Linje

Kontroll över etikettproduktionen

Printshopen är en annan del av vårt etiketterbjudande. Många kunder inser fördelarna med att ge oss kontroll över hela etikettproduktionen och ger oss även förtroendet att ta hand om printningen. Våra enkla och noggranna rutiner säkerställer kvalitet och leveranstider. Information om vad som ska printas, upplagor och leveranstid går via data eller textfil till vår databas. Färdigprintade etiketter sorteras, packas, märks och levereras till produktionsställen och lager helt efter dina önskemål.

 

Läs mer
Tom rad
Linje
loading symbol