, Trycka etiketter på rulle | Etikett tryckeri - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Etikettproduktion

I vårt tryckeri skapas grunden för intelligenta etiketter. Med etiketter är möjligheterna att exponera ert varumärke genom hela förpackningsflödet obegränsade. Utnyttja dem smart och kreativt och ni ökar exponeringen tusenfalt.

I etikettproduktionen lyfter vi fram varumärken varje dag. Här trycker vi alla typer av etiketter, allt från tvättråd och enkla, neutrala etiketter till varumärkeshöjande etiketter och avancerade skapelser i fyrfärg.

Boxon Produktion AB är en av få FSC-certifierade etikettproducenter i Norden. Med detta certifikat kan vi garantera att våra etiketter och vår produktionsverksamhet uppfyller FSC-standarder. Etiketter med FSC-märkning garanterar att produkten kommer från en skog som förvaltas ansvarigt.

Se filmen från vår FSC certifierade produktion.

 

GLAD SOMMAR

Vi vill passa på att tacka alla våra kunder för förtroendet och ett gott samarbete under våren! 

För de flesta är det äntligen dags för några veckors välförtjänta semesterveckor, så även för oss. Dock finns vi tillgängliga och vår etikettproduktion kommer att ha öppet hela sommaren. Självklart med viss reducerad bemanning, men ambitionen är att kunna förse er med etiketter även under sommaren. 

 

Vi ligger tekniskt i framkant och trycker givetvis både traditionellt och digitalt, långa serier och korta. Samtliga etiketter levereras på rulle eller falsade för att enkelt kunna laddas i din printer.

Oavsett vilken produkt er etikett ska sitta på eller vilken miljö den ska vistas i kan vi hitta en lösning. Vår materialkunskap är stor, och tillverkningsmöjligheterna är flexibla. 

Högförädlade etiketter, kartong och hängetiketter, eller etiketter med variabeldata - möjligheterna är stora och produktionen effektiv.

 

Kontroll över etikettproduktionen

Printshopen är en annan del av vårt etiketterbjudande. Många kunder inser fördelarna med att ge oss kontroll över hela etikettproduktionen och ger oss även förtroendet att ta hand om printningen. Våra enkla och noggranna rutiner säkerställer kvalitet och leveranstider. Information om vad som ska printas, upplagor och leveranstid går via data eller textfil till vår databas. Färdigprintade etiketter sorteras, packas, märks och levereras till produktionsställen och lager helt efter dina önskemål.

Relaterat innehåll

Design & Prepress

Med fokus på design och profil tar Prepress fram de etiketter som bäst speglar ert varumärke. 

Profilerade etiketter

Etiketten blir en väsentlig del i marknadsföringen där flexibla idéer snabbt ska kunnas lanseras.

Etiketthantering

Tryckteknik

Vi använder olika tekniker beroende på vilken typ av etikett vi ska trycka.

Ta del av vår checklista

Varje applikation kräver sin egen kombination av frontmaterial, färg och häftämne för att fungera. Vår checklista är bra att ha nära till hands.

Ladda ner och skriv ut vår checklista för etiketter, det är en bra hjälp att ha nära. Vi hjälper dig givetvis att se till att hitta den etikett som passar perfekt för ändamålet.

Ladda ner guiden här.

guide-checklista-etiketter-lista.jpg