, Trycka etiketter på rulle | Etikett tryckeri - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Egen produktion av etiketter

Boxon Production AB - vårt eget tryckeri

I vår egen FSC-certifierade produktion skapas grunden för intelligenta etiketter. Här lyfter vi fram varumärken varje dag och vi trycker vi alla typer av etiketter.

Med etiketter är möjligheterna att exponera ert varumärke genom hela förpackningsflödet obegränsade. Utnyttja dem smart och kreativt och ni ökar exponeringen tusenfalt.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Linje

Flexibla tryckmöjligheter

Vi ligger tekniskt i framkant och trycker givetvis både traditionellt och digitalt, långa serier och korta. Samtliga etiketter levereras på rulle eller falsade för att enkelt kunna laddas i din printer.

Oavsett vilken produkt er etikett ska sitta på eller vilken miljö den ska vistas i kan vi hitta en lösning. Vår materialkunskap är stor, och tillverkningsmöjligheterna är flexibla. 

Högförädlade etiketter, kartong och hängetiketter, eller etiketter med variabeldata - möjligheterna är stora och produktionen effektiv.

 

Linje

Kontroll över etikettproduktionen

Printshopen är en annan del av vårt etiketterbjudande. Många kunder inser fördelarna med att ge oss kontroll över hela etikettproduktionen och ger oss även förtroendet att ta hand om printningen. Våra enkla och noggranna rutiner säkerställer kvalitet och leveranstider. Information om vad som ska printas, upplagor och leveranstid går via data eller textfil till vår databas. Färdigprintade etiketter sorteras, packas, märks och levereras till produktionsställen och lager helt efter dina önskemål.

 

Tom rad
Tom rad
Linje