, Automatiska bandningsmaskiner - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Automatiska bandningsmaskiner

Ett omfattande maskinprogram tillhandahålls i denna kategori. Vi erbjuder högpresterande automatiska bandningsmaskiner från ekonomimaskin till innovativa höghastighetsmaskiner i världsklass för smala band.

TP-6000

TP-6000 är en automatisk bandningsmaskin för PP-band. Enkel användning och enkelt underhåll. Den beprövade kvaliteten och prestandan gör TP-6000 till den mest kostnadseffektiva lösningen för allmänna applikationer.

 

TP-601D Tauris

Tauris TP-601D är en förbättrad automatisk bandningsmaskin för PP-band. Med de förädlade funktionerna är Tauris TP-601D den mest kraftfulla maskinen med det bästa pris/prestanda produkten i sin kategori för allmänna applikationer.

 

TP-702 Mercury

Mercury TP-702 är en innovativ högklassig automatisk bandningsmaskin i världsklass. Den är lämplig för 5 mm, 6 mm, 9 mm eller 12 mm PP-band. Mercury TP-702 är utrustad med alla branschens standardfunktioner och kreativa användarvänliga design och erbjuder den mest optimala prestanda, högsta hastighet, enklaste underhåll och den mest kostnadseffektiva lösningen i sin klass.

 

TP-601L Tauris (Lågbordsmodell)

Tauris TP-601L är byggd baserat på Tauris TP-601D. Den är utformad för att fungera med skrymmande och tunga förpackningar. Bordets höjd är så låg som 410 mm. Säker drift garanteras eftersom tunga förpackningar enkelt kan bandas samtidigt som lyftansträngningen minimeras.

 

TP-702S Mercury (ram av rostfritt stål SUS304)

TP-702S är en högklassig automatisk bandningsmaskin i världsklass med ram i rostfritt stål (SUS 304). Den är idealisk för fuktig arbetsmiljö, såsom kött, skaldjur, fjäderfä och jordbruksförädlingsanläggningar.

 

Skicka förfrågan

Vissa maskiner säljer vi inte online och många maskiner är för uthyrning. Skicka oss gärna en förfrågan så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*

*=Obligatoriska fält