Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Bandningsmaskiner med sidosvets

Med bandningshuvudet monterat på sidan av maskinen skyddas maskinen från damm och vatten. De är tillämpliga i miljöer där det finns risk för nedfallande partiklar och väta i maskin. Vi erbjuder det mest omfattande utbudet av sidobandningsmaskiner.

Linje

TP-601Y Tauris

Tauris TP-601Y är en automatisk bandningsmaskin. Den är idealisk för bandning av stora eller tunga produkter och  tex hushållsapparater. Med sidomonterat bandhuvud är det också tillämpligt i dammiga arbetsmiljöer som sågverk, tegel och tegelindustri. Ett brett utbud av ramstorlekar är tillgängliga för olika applikationer.

 

Kontakta oss
Se maskin
Linje

TP-702Y Mercury

Mercury TP-702Y är en höghastighetsbandsmaskin med sidobandning som är byggd med Transpak Mercury-bandhuvud och borstlös DC-motorteknik. Den kan placeras i ett brett spektrum av applikationer.

 

Kontakta oss
Se maskin
Linje

TP-702YM Mercury -Rostfri (tvättbar)

Mercury TP-702YM är en tvättbar bandmaskin med sidosvets. Med rostfritt stålskåp (SUS 304) och rostbeständiga eller korrosionshämmande komponenter ger TP-702YM maximalt skydd för applikationer i den hårda arbetsmiljön som skaldjurs-, kött- och fjäderfäindustrin.

 

Kontakta oss
Se maskin
Linje

TP-601YPT Automatisk Bandmaskin för PET och PP Bandning

TP-601YPT är en automatisk bandningsmaskin med sidosvets för PP- och PET-bandning (9 mm - 15,5 mm). Med de extra stora ramstorlekarna som är tillgängliga är TP-601YPT idealisk för användning på stora och / eller tunga produkter, hushållsapparater (som kylskåp, tv eller tvättmaskin) och olika palleterade produkter. Den kan integreras med de flesta produktionslinjer.

 

Kontakta oss
Se maskin
Linje

Skicka förfrågan

Vissa maskiner säljer vi inte online och många maskiner är för uthyrning. Skicka oss gärna en förfrågan så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*

*=Obligatoriska fält

loading symbol