, Semi-automatiska bandningsmaskiner - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Semi-automatiska bandningsmaskiner

Dessa bandningsmaskiner är den mest ekonomiska lösningen för manuell drift. Har du ett kapacitetskrav på låg till medelstor volym då är våra halvautomatiska bandningsmaskiner definitivt ditt bästa val.

Linje

TP-502 Genesis

TP-502 Genesis är en ny generation halvautomatisk­­ bandningsmaskin. Den använder direktdrivningsteknik med tysk tillverkade likströmsmotorer som säkerställer hög tillförlitlighet och hållbarhet hos maskinen.

 

Linje

TP-202

TP-202 är en prisvärd och kompakt halvautomatisk bandningsmaskin. Den är utformad för allmänna ändamål och kan uppfylla olika krav.

 

Linje

TP-202L Lågbordsmodell

TP-202L är en halvautomatisk bandningsmaskin med lågt bord. Den är utformad för att hantera skrymmande eller tunga förpackningar.

 

Linje

TP-203

TP-203 är en mini typ halvautomatisk bandningsmaskin. Den är utformad speciellt för användning på kontor, bank, post, bok och varuhus etc.

 

Linje

TP-201CES (ram av rostfritt stål SUS304)

TP-201CES är en halvautomatisk bandningsmaskin i rostfritt utförande (SUS 304). Den är idealisk för fuktig arbetsmiljö, såsom kött, skaldjur, fjäderfä och jordbruksförädlingsanläggningar.

 

Linje

TP-201Y

TP-201Y är en halvautomatisk sidosvetsmaskin. Den använder samma bandhuvud som TP-202 som är allmänt känt på marknaden i mer än 30 år. Den kan användas i ett brett spektrum av applikationer för smutsig, fuktig eller hård arbetsmiljö, såsom sågverksanläggningar, tegel- och tegelindustri.

 

Linje

TP-201YS (ram i rostfritt stål SUS304)

TP-201YS är en halvautomatisk sidosvetsmaskin med ram i rostfritt stål (SUS 304). Den är idealisk för fuktig arbetsmiljö som kött, skaldjur, fjäderfä och jordbruksförädlingsanläggningar.

 

Linje

Skicka förfrågan

Vissa maskiner säljer vi inte online och många maskiner är för uthyrning. Skicka oss gärna en förfrågan så återkommer vi till dig snarast möjligt.

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*

*=Obligatoriska fält