light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.6/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

Netthandelsgruppen AS

Förpackningslösningar till norska
e-handelsjätten Netthandelsgruppen AS

Norska e-handelsföretaget Netthandelsgruppen är bland de största i Norge. Ett företag som i rask takt fortsätter att öka sin försäljning.

NHG_logo.jpg

Netthandelsgruppen driver de välkända nätbutikerna Tights.no, Comfyballs.no och Weightless.no. Tights.no är den största och mest framgångsrika siten där du kan hitta allt inom träning, dieter och hälsosamma livsstilar. Under 2020 hade Netthandelsgruppen dubblat sin omsättning och förväntas att nå 300 miljoner norska kronor i slutet på året. 2019 omsatte man 150 miljoner norska kronor.   

Förpackningslösning till Netthandelsgruppen
Linje

Stort fokus på att expandera

Fram tills idag, har företaget endast ett norskt lager i Ryen, Oslo. Men efter ett enormt expanderande år är det nu nödvändigt att utöka kapaciteten. Planen är att skicka gods till hela världen från det nya lagret.

Vi har under senaste året haft en enorm tillväxt och har inte haft tillräckligt med fysisk plats. Tights.no har den största tillväxten i Norge, men även Comfyballs har en stark utveckling i Sverige samt utomlands. Netthandelsgruppen kommer därför utgå från Sverige och serva alla svenska kunder från det nya lagret.  

Sedan 1 juni 2020 har Netthandelsgruppen ett samarbetsavtal med Boxon när det gäller förpackningslösningar.

Linje

Kundens utmaning

Netthandelsgruppen behövde allt inom emballage.

quote_37x26.png Vi handlar nästan allt inom paketering från Boxon, dvs etiketter, tejp, sträckfilm, bubbelplast och även allt när det kommer till förpackningar och wellpapp. Vi är väldigt nöjda, säger Johan Nordström, Logistikchef på Netthandelsgruppen, som indikerar på vidare och utökat samarbete framöver.

quote_37x26.png Från och med nu köper Netthandelsgruppen allt emballage från oss förutom e-handelspåsar vilket vi fortfarande jobbar med, säger Frank Vee som är Boxons säljkontakt till Netthandelsgruppen. Han fortsätter ”Från Juni fram till nu, har de beställt ett stort antal förpackningar från oss, något som dessutom kommer att öka framöver.

Linje
E-handelslåda till nätbutiken Tights.no

Boxons lösning

Vi presenterade flera olika lösningar för E-handelsjätten.

Den populäraste förpackningen är en snabbottenlåda till nätbutiken Tights.no. En snabbottenlåda behöver inte tejpas och har möjlighet att justeras i höjd, vilket innebär att inget fyllningsmaterial behövs. När lösningen testades, var de så nöjda att företaget beställde ett stort antal direkt. En annan produkt vi har utvecklat är kombinerad standard-och modullåda för drinkbrickor. Denna lösning utvecklas ännu mer nu, med tryck och en snabb lösning för snabbare paketeringstid.

quote_37x26.png De är väldigt nytänkande, innovativa och ville ha en samarbetspartner som kunde hjälpa de att bli ännu bättre. Vilket vi försökt så gott som möjligt att leva upp till, säger Frank Vee.

Linje

Julkalender åt Netthandlelsgruppen AS

Inför julen 2022 fick vi möjligheten att skapa en julkalender tillsammans med Netthandelsgruppen AS. Det skapades 24 luckor med totalt 25 produkter där själva kalendern gjordes i wellpapp.

 

Läs mer om Julkalendern
Läs fler kundcase
julkalender netthandelsgruppen
Tom rad
loading symbol